jacabo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ben 4. e bayıldım ama 1. de sufer![hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 abi ne cellaleniyorsunuz bunlar zaten adamı ciddi değil karalama zaman geçirme çizimleri hepsi ve çoğu zaten daha GSF de bile değilken bikaçı eğitiminn ilk yılı zaten şuan sadece profesyonel çizimler yapıyor ve bunlar onun için sadece karalama önemi ve özeninde zaten.Bir profesyonel çalışmasını bulursam yollarım sizlere.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ortada bi celallenme mi oldu?[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Resimi tartışmak yersiz ve anlamsız bana göre. Resim özgün bir bakış açısıdır ki bu mimarlıkta dahi öğretilir hadi gelim şurası yamuk olmuş diyen çıkmamıştır Picasso nun gençliğinde. Eleştirirkten daha çok dünyevi unsurlardan arınmış bir uslup kullanılmalı şahsi görüşüm...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 dres tam olarak +1[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 kim celallendiki ben celallenmedim şahsen. :) ,ayrıca niye eleştirmeyelimki. ayrıca resimi tartışmak yersiz de nedir onuda anlamadım.:)[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 resmini ne yonde yaptigi, amaci asagi yukari belli arkadaslarda bu yonde elestirilerini sunmus illa ovmemizi bekliyosan ayri konu tabi..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Vay canına çok başarılı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar