Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ukrayna ya Ucakla Ulasim (Kiev)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaslar;

Bu germanwings , myair , ryanair vs gibi 20-80 euro gibi fiyatlara cayir cayir ucuran firmalardan Kiev veya dolaylarina calisan var mi ?

O dolaylari iyi bilen arkadaslar direk kiev`e olmasada bi alternatif gosterebilirler. Orn : Suraya ucak ucuza surdan gelir,ordan trenle x euro ya y saatte kievdesin gibi...

Istanbuldan direk gelmekte sart degil,ucuza baska sehre gecip yine ordan gelebilirm..Misal Stockholm a gidicek vatandaslar icin , Milan a 50 euro ya bilet bulunuyor,ordan da 32 euro ya bulunuyor... THY ye sorsan alir ama 700 kaadini :D
Mesaj tarihi:
Kievde okuyorum sanırım yardım edebilirim. Kieve THY Gidiş dönüş 400$ civarı para alıyor (istanbul). istanbuldan ankaraya geçip ankaradan Motorsiç firmasıyla çok daha ucuza gelirsin de fiyatlarını bilmiyorum
Mesaj tarihi:
ancak gördüm topici. ben artık uzağım oralardan, ama antalyadan gitme imkanın varsa çok çok ucuza kiev ve odessaya her hafta uçuşlar var. 50.-USDye bile sattığım oldu daha önce bilet, charter uçuş olduğu için fiyatları değişken

istanbulda da var aynı ihtimal ama daha zor, antalyada turizmci , havaalanı ile alakası olan birileri varsa rahat bulabilirsin
Mesaj tarihi:
bu charter nasil oluyor ? Y icine ucuz bilet bulunabiliyor ? Y disi gununden bi gun once ankara antayla gibi yerlere ucup bi gun bekleyip ucuz ucak yakalayabilirim...Direk firma isimleri varsa bildiginiz onlarin sitesinden bakayim fiyatlara..Ankara izmir antalya nerden olursa ucarim :D

edit: bu motor-sich de rezervasyon falan gibi bi sey goremedim sayfasinda...

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:43 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...