pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kde isimli desktop environmentın bir programı olan amarooktan bahsetmek istiyorum. bu güzel programla mp3 dinleyebilir onları organize edebilir ve müzik keyfinizi 2 ye hatta 4 ve kimi zaman 2^n e katlayabilirsiniz. nasıl mı?şöyle amarok un bir eklentisi olan autotorent ı betik yöneticisinden kurduktan sora last.fm accountunuzla herhangi bir radyo istasyonunu dinlemeye başlayın ve en sevdiiniz albümdeki albümden daha çok sevdiiniz parça çalsın.Autotorent eklentisi ile radyo linkinin üzerine sağ tıklayarak açılan menuden autotorrent--->download this album seçenei ile şarkının olduğu albümü indirebilirsiniz.sadece şarkıyı indirmek isterseniz açılan torrent client inde(ön tanımlı olarak Ktorrent tır) gelen listeden sadece istediiniz parçayı indirerekte keyfinize keyif katabilirsiz. linux bir open source işletim sistemidir. linux OS(open source matters)OS sizde kendinize uygun bir distro seçerek open source dünyasına ilk adımınızı atabilirsiniz. http://distrowatch.com/ bir öneride bulunmak gerekirse Kubuntu yada KDE based herhangi başka bir distro linux hayatınızı başlagıcından bir işkence yerine eğlenceli bir dünya haline getirebilir.yeni kullanıcılar için öneri olarak pardus iyi bir seçim olabilir fakat biraz zaman geçitikten sonra pardusun sizi tatmin etmeyecei ortadadır.en azından şimdi pardus nedir? sorusuna şöle bi yanıt verebilirim.biraz deneyimli bir kullanıcı için hiç bir şey. welcome to the open source world...
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 linux kullandım bi dönem.Ubuntu kubuntu pardus open suse denedim. Amaroktan aldğığım müzik keyfini hiç bi playerdan alamadım daha.Ses kalitesi inanılmaz.Ancak linux tam olarak yapmak istediklerimi bana veremediği için windowsa razı olmak zorundayım.[Ozellikle webcam olayı.] Onun dışında linux gayet kullanılası bi işletim sistemi.Herkesin denemesinde fayda var.
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 aslında şu anda çıkan son kernellerle ve kde updateleriyle(3.5.7) web cam olayı halledildi.her ne kadr ben kullanmasam da kullananların hallerinden memnun olduklarını biliyorum.
Öne çıkan mesajlar