someone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 çok karamsar bi insanım da acilen bu durumdan kurtulmam lazım hayata daha bi umutla bakmamı, kendimi iyi hissetmemi sağlayacak; biraz da felsefik bi kitap olursa iyi olur. böle sap sap hayat güzeldir gez dolaş eğlen türü yazılar değilde daha bi olgun bişeyler olsun.[hline]Lifestyle C&C
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Bir Çift Yürek (her ne kadar ben 20. sayfada bıraksamda :))[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bir çüft yürek oku iyi gelir[hline]Bir gün gelcek herkes hesap verecek... İşte o gün çok eğlenicem!
someone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 hehe tamam bide gazetede okumuştum, ismini tam hatırlıyamıyorum ama "hayatı güzel yaşamak" yada "hayatı güzel yaşamanın yolları" gibi bişeydi o kitabı okuyanınız varmı, o nası bişey merak ettim.[hline]Lifestyle C&C
can Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Illa olaya felsefe karistirdin ya al sana: Dante's Inferno oku begenmezsen gel balgam at yuzume.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
can Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ha ayrica bu basligi gorunce aklima direk bir cift yürek geldi direk neden bilmem.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
someone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 dante's inferno ha şarkısına taparım iced earth - dante's inferno kesin alcam, hepsini alcam da bu kitaba şimdiden sempatim oldu hehe[hline]Lifestyle C&C
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 toptan Ilahi Komedya'dir o sadece Cehennem degil... Cehennem sadece bi parcasi kitabin ayrica hayatim boyunca karamsarliktan kurtulmak icin Ilahi Komedya'yi okuyan birini gormedim hehe[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ''Sarı Deniz'' kesin oku[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home ....................................................
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Karamsarlıktan kurtulmak için. Hmm.. Öncelikle Richard Bach-Martı Jonathan Livingston Sonralıkla José Mauro de Vasconcelos-Şeker Portakalı Akabinde Miguel de Cervantes-Don Kişot diyebilirim. Felsefeyi napcan len.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
someone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ya ilkokulda annem zorla okutmuştu don kişotla şeker portakalını zaten kesmez onlar[hline]Lifestyle C&C
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 nil gün-nlp işine yarayabilir.[hline]Silvara Nightwish güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Emekli Irda
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 birde daha kötüsünü okuyup haline şükredebilirsin ...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 hey gidi hey... ben de ilkokulda altın kitaplardan çıkan bütün jules verneleri okumuştum. amma ve lakin seneler sonra tekrar okuduğumda çok daha farklı şeyler buldum kitapta. herif faşistin ırkçının önde gideniymiş mesela..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Öne çıkan mesajlar