Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 2. el ps 2 alıcaktım vazgeçtim sıfır almaya karar verdim. Doğubank'ta uygun fiyata sıfır ps2 ler satılıyor. Bi yer çipli 300 YTL diyor bi yer çipli 275 ytl biri 320 YTL diyor. Farklı farklı fiyatlar var. Sanırım içlerine taktıkları çipin kalitesinden değişiyor fiyatları. Ben messiah pro ve dmx midir nediy öyle bir kaliteli çip varmış ondan istiyorum. Adamın ps2 nin içine taktığı çipi nasıl kontrol edebilirim ? Bana messiah taktım diyip başka çip koymasınlar içine ? İçinimi açtırmam gerekli ? Ve bunlardan başka uygun fiyata tavsiye ettiğinzi çip var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bn sana satabilirim kardeşim 2. el ama çok temiz alalı 3-4 ay oldu ama toplasam 10 kere açmışlıgım yok tertemiz makine ince çipli.. istersen bana özelden msj at konuşruz ayrıntıyı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 slim alıcaksan chip falan gerekmiyo zaten çakma oyunlarıda çalıştırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Nasıl çalıştırıyor anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Douştan çipli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bildiğin çalıştırıyo işte slim modeller sorgulama al git :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Doğubanktan sıfır çipli aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 slim önermiyorum ben sürekli ps2 yi açık tutan biriysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar