Maafiaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 beyler slm oncelıkler hyrlı sabahlar :) php nuke kurdum 6.9 lycos a ama upload bıttı acayıp dedım browserla karsıma bu hata gelıo Fatal error: main(): Failed opening required 'db/db.php' (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') nedır acaba nasıl yapabılırım cok acıl yardımlarınızı beklıorum saygılar sevgılerle..... eger ozelden yardım edbeılecek ben anlarım dıyen olrsa ıcq : 871531 lutfen ılgılenırsenız cok sevaba gırersınız cok acıl cunku neyse sımdıden tessekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Bilmiyorum sadece sallama ama CHMOD'ları kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stanley Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 hmm adresini verirsen yardimci olabilirim. sanirim config.phpde sorun vardir. yardimci olurum. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 stanley dostum ıcq ya gelırmısın rıca etsem lutfen cok acıl cunku lutfen baskas yardım etmek ısteyenlerde ıcq ya gelırse cok bahtıyar olacam cok acıl bısı cunku ıcq : 871531 sımdıden cok tessekkurler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 lycos kullanıyorsan configdeki bolumu boyle doldurman gerekiyor. $dbhost = "localhost"; $dbuname = "usernamein"; $dbpass = "sifren"; $dbname = "usernamein_uk_db"; $prefix = "nuke"; $user_prefix = "nuke"; $dbtype = "MySQL"; $sitekey = "sitekeyini koy"; $gfx_chk = "7"; sql ları PHP4U ya girip yuklemen gerekiyor.Sorun çıkmayacaktır.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 virus oncelıkle cok sagol ama sıte keyı nedır bılemıorum ve sql u yukleyemedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 sitekeyi kafana gore salla.Sqlları yuklemek icinde lycosun kendi sistesinde login ol orda gormussundur WEBFTP cart curt orda PHP4U diye birsey olacka onu active edip PHP4U secenegine gireceksin orda alt satirda Browser olacak onu secip sendeki phpnuke klasorunun icinde bilmemne.sql olacak onu yukleyeceksin ondan sonra siteye bakacaksin ordna admin sifreni sececeksin.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 allah razı olsun denıycem .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar