Castigater Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 şu an sistemimde win2k yuklu ve harddiskte fazla boş yer olmadığı için win98 kuramıyorum (pek kurmakta istemiyorum zaten o iğrenç sistemi ya neyse). şimdi derdimi anlatayım need for speed porsche yi oynamak istiyorum fakat win2k de çalışmıyor. dün gece biraz araştırdım almanca bir sitede "apcompat" yardımı ile oyunu kurup çalıştırmanın mümkün olduğunu okudum. aslında okuyamadım çünki almanca bilmiyorum sadece resimlere bakarak bi şeyler yapmaya çalıştım ama doğal olarak beceremedim (msvcrt.dll hatası veriyor sürekli) eğer win98 oyunlarını win2k'de çalıştırmaya yarayan bir emulator biliyorsanız lütfen yardım edin :) aha almanca sitenin linkide aşağıda almanca bilen arkadaşlar yazıyı okuyup bana yardım ederlerse sewinirim :) http://nfs2000.4players.de:1033/nfs4spt_art.php?cat=spt&art=win2kalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 regsvr32 %systemroot%apppatchslayerui.dll bunu win2k SP2 veya üstü bir service pack yüklü ise çalıştır/run'a yaz. Compatibility eklicek winxp gibi. Oyunun shortcut'ına sağ tuşla tıkla ve özellikler(properties)'e gir. Orda compatibility çıkıcak. 2 seçenek var gerçi windows 95 layer denersin sen. Tabi bu oyunu install ettikten sonra geçerli :D Belki oyunun setup dosyasınada shortcut yapılıp denenebilir. Bazı oyunların setupları nt olunca çalışmıo çünkü.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 yardımın için saol ama işe yaramadı :/ eskisi gibi oyun açılıyor, demo yu gösteriyor sonra loading ekranında kalıyor. eskiden oyun win2k de çalışmaz dye bi hata veriodu şimdi direk not responding şeklinde. emulatorler fln yokmudur bu işe yarayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar