Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

win2k için win98 emulatorü

Castigater

Öne çıkan mesajlar

şu an sistemimde win2k yuklu ve harddiskte fazla boş yer olmadığı için win98 kuramıyorum (pek kurmakta istemiyorum zaten o iğrenç sistemi ya neyse). şimdi derdimi anlatayım need for speed porsche yi oynamak istiyorum fakat win2k de çalışmıyor. dün gece biraz araştırdım almanca bir sitede "apcompat" yardımı ile oyunu kurup çalıştırmanın mümkün olduğunu okudum. aslında okuyamadım çünki almanca bilmiyorum sadece resimlere bakarak bi şeyler yapmaya çalıştım ama doğal olarak beceremedim (msvcrt.dll hatası veriyor sürekli) eğer win98 oyunlarını win2k'de çalıştırmaya yarayan bir emulator biliyorsanız lütfen yardım edin :)

aha almanca sitenin linkide aşağıda almanca bilen arkadaşlar yazıyı okuyup bana yardım ederlerse sewinirim :)

http://nfs2000.4players.de:1033/nfs4spt_art.php?cat=spt&art=win2kalt
Sosyal ağlarda paylaş

regsvr32 %systemroot%apppatchslayerui.dll

bunu win2k SP2 veya üstü bir service pack yüklü ise çalıştır/run'a yaz.

Compatibility eklicek winxp gibi. Oyunun shortcut'ına sağ tuşla tıkla ve özellikler(properties)'e gir. Orda compatibility çıkıcak. 2 seçenek var gerçi windows 95 layer denersin sen.

Tabi bu oyunu install ettikten sonra geçerli :D Belki oyunun setup dosyasınada shortcut yapılıp denenebilir. Bazı oyunların setupları nt olunca çalışmıo çünkü.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...