Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 harbiden rmk dan puan koparirsan nox sampiyon olur, en azindan paticikten birisi olmus olur guzel olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Hocam, lig forumuna bir yorum yaptın okudun mu, 3. hafta tahminleri başlığına. Temennim saltanatınızın uzun sürmesi yönünde, fakat pek öyle olacağa benzemiyor =) Bizim sizle ve Yansııı ile yapacağımız maçlarda puan kaybımız olmazsa, ikinci yarıya çok büyük avantajla girmiş oluruz, ikinciyle aramızda en az 5-6 puan fark olur. Ama motor bu, ne yapacağı belli olmaz tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 namaglup sampiyonus abi bu sezon, bosuna hesap yapmayin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 okudum da hak verdimde aragorn. cunku isin dogrusu o, taktigimiz tuttu ne zaman taktik cozulur skill farki ezer bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 pfc de baskan nie batu sonmez deil? takimi mi devrettin zegna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 yok devretmedim yazin tatile giderken kuzenime verdim. ben sayilirim yani hala baskan. yazin giremedim cunku hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 20 - 0 lık maçta bi ortasaha oyuncusu olarak maçta en fazla golü atan eleman oldugumun dikkatini çekerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 yarin yola cikiyorum ben kadrolari ayarlayip. RMK macina mutlaka 100 kondisyon cikiniz lutfen işallah puan cikarabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 KISISEL TERCIHLERDE KISISEL TERCIHINI MENAJERE GOSTER secenegini evet yapin lutfen bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 KİŞİSEL TERCİHİM YALNIZCA BENİ İLGİLENDİRİR TIMAMMAA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 kadro disi + paf takimla antreman bide uzerine para cezasi verirsem gorursun kisisel tercihi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 TAMAM O ZAMAN DEDİĞİN GİBİ YAPALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 baboli beni bugünkü maçta oynatmamışsın kondisyon vermiştim boş yere 1 tane antremanım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 9 puan vermis bana bu mac icin, vay anasini, hem de kendimi yormamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 allah aşkına birisi kondisyonu nasıl yüksek tutacağımı açıklayabilir mi? ne yapmam gerekiyo bu kondisyon için abi ne gıcık bi oyun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Kondisyon: 100 Pazartesi = Golcülük (98)- Golcülük (96)- Golcülük (94) Salı = Golcülük (92)- Golcülük (90) - Kondisyon (98) Çarşamba = Golcülük (96) - Golcülük (94) - Golcülük (92) Perşembe = Kondisyon (100) - Golcülük (98) - Golcülük (96) Cuma = Golcülük (94) - Golcülük (92) - Kondisyon (100) Bu şekilde hocam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 mac yaptın mı ama kondisyon patliyor :) 2 kere kondi veriyorum artik mactan sonra toparlamak icin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Hocam 20 kondisyon azaldığı oluyor mu ya, dayanıklılık kaç senin? Benim en fazla 10 civarı azalıyor ki skillim çok sayılmaz, 7 skill var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 dayanıklılık 9 hatta 10 olmak üzere :) 76% lara kadar gidiyor kondisyon benim mactan sonra 16-20 arasi gidiyor genelde .anlamadım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Pardon ya, ben lig maçlarında oynayacak kapasitede olmadığım için, hazırlık maçlarında "AGT" açıkken oynuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 aragorn teşekkür ederim onu denicem bi de. sürekli yerlerde yahu kondisyonum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Rica ederim de, kondisyon maçlar haricinde; Takım antrenmanı => 2 Kişisel antrenman => 1 azalır. Maçlarda da oynadığın süre, kişisel tercih, dayanıklılık yeteneğine bağlı olarak azalır. Yani bir kere 100'e çıkarıp, sonra antrenman vermeye ve oynamaya başlarsan, yerlerde sürünmez bir daha. (%90'ın altına indirmemeye çalış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 0-0 ilk yarı, böyle bitse iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Bence de böyle bitse iyi olur, hadi aslanlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 akila allah oldu bu maç benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar