Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Arkadaslar bu ttnet tel uzerinden tarife degistirmiyormus sanirim..Illa da mudurluge gelin diyor,net kendi uzerime degil.Vekaletname falan dediler,bi tarife degiscez diye de noterle ugrasilmaz... Kaca kadar acik bu tarife degistrmk icin basvurucagimiz yerler , bari aksam gideyim hat sahibiyle , gun icin gitme sansimiz yok... Koydugumun tt si tel uzerinde guvenlk sistemi yapsa olmicak boyle seyler,tel uzerinden bankalarda herseyi yapabiliosun ( demekki gayet guvenli bi sistem kurulabilior ) bi tarifeyi degistiremiosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Hat annem üerine kayıtlıydı. Annem'in nüfus cüzdanı fotokopisini istediler, vekaletneame falan istemediler valla. Ama muhtemelen şu anda bile kapalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ben web sitesinden basvuru yaptım basvuruyu yaptıktan 3-4 gun ıcınde eve tel. geldi onaylıyormusunuz diye bu kadar http://www.ttnet.net.tr/adslyerler.htm port sorgulamasından sonra basvuru formu cıkıo dolduruon yolluon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 o senin dedigin yeni basvuru ben uyeyim ztn tarifeyi degistiricem sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 tmm iste tarife degisikligide var orda ben oyle yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 kimin ustuneyse adsl nufus kagıdı fotokopisiyle git formu doldur 2 sinide teslim et.Yalnız odenmemiş borc olmaması gerekiyo geçen aydan falan kaldıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar