Killer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 agalar bir su içtim var ya nası bak şimdi aysti var ya hani soğuk cay onun bardağından.5derecelik buzdolabındaki taze suyu cıkardım.içine foşşşşşşşşurt diye doktüm.üstüme de doktüm ama onemli değil sonra fön makinasıylan kurttum.ha sonra aldım elime bardağı bir soğuk elim buz kesti.dudaklarıma yaklaştırdım cm ler kaldI ve o an geldi buz gibi su çürümüş bademciklerimden içeri aktı bir dondum brrrrrrrrrr çektim.sonra oh şükür yaradana dedim bilgin karşısına oturup patiye bunu ytazdım ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 olmadıysa olmadı de aga imalı konuşmalar yapma atarlanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 gidere gider atara atar ! afsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bu sıkcakta oksye hazırlanmakta zor iş sende haklsın kardeş stres falan, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 KİLLER > tikky diyorum. sağol dayı hissettim sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 aga ben orta okul 1 deyim oksye 2 senem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar