Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Gamespot un ve Gıga nın yardımlarıyla alınan ıstıhbarata gore oyunun ıkıncısı yoldaymıs oyunun ısmı Asmalı Konak Seymen Agas Revenge olucakmıs shubuo INC oyunda son grafık motoru olan Havoc 0.1b yı kullandıklarını acıklamıs artık yenı oyunumuzda Seymen aga ya gercekten bır beyın vermısler ve daha gercekcı hareket edıyoırmus orjınal fılımdekı karakterlerın pek cogunu gorecegımız oyunda 3 te yenı sılah var seymen ıcın oyuncular sımdıden telefonlarına upgrade yapmaya basladılar cunkı 64k ekrankartı ıstıyor oyun ve 4" den dusuk ekranlarda calısmıyormuş aynı zamanda oyunun yapımcıları N-Gage versıyonunun yolda oldugunu ve yeterlı talep gelırse Symbıan ıcın de oyunu cıkaracaklarını soyledıler sımdı herkes sabırsızlıkla oyunun ıkıncısını beklıyor[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: AMO, 18 October 2003 00:49 tarihinde demiş ki: Sadece siemens cep telefonu olanlar oynaya bilecekmis vah yazık!!:-p[hline]Salla Bakarızzzzz :D nokia versiyonu da var ama 80 kontor :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bu oyuna 12 kontorumu harcarsam adam diilim.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Beleşi de war[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Güzel yapmışlar bunun yeni versiyonunu ailecek bekliyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Abi seveni için iyi bir çalışma olmuş.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 asmalı konağın soundtrack'i çıktığında hemen kınalı kar'ın zerdanın onun bununda çıkmuıştı.1 2 sene sonra bütün dizilerin oyununu yapar bu millet hiç deilse sektör falan olur![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 lol!!![hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 lvl 25 Seğmen Aga. bööööğğhg ya nefret.[hline]Silvara Nightwish güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Emekli Irda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 abi bedava olsaydı indirip oynayacaktım ama buna da para veremem ehe[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar