Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 indiriyorum %60 oldu yarına oynicam artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Disappear said: ben xbox da oynadim soylemeyi unutmusum, pc de degil. belki pc de daha kolaydir 1 km otedeki hedefleri taramali tufekle oldurmek :p ahauwhawuh bende yarn oyncam xboxta.. gameplay videolarından sora merak ediyodum auto-aim yapmşlarmı dye.. :p **hayalkırıklıı** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 güzel oyunmuş, yeni oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Dün bitirdim oyunu. Onca eleştiriye ve dandik yapay zekaya rağmen müthiş zevk aldım. Son aylarda oynadığım en soluksuz oyun diyebilirim. Onun bunun dediğine kulak asmayın, kesin bu soluk kesici maceraya adım atın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar