HellHound Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 o Gasol'un sut girseydi, burda su anda hucum faul yerine basket faul veren hakemlere saydiriyordum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 krilenko boş adam olmadını kanıtladı diyelim. rusyaya da helal . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ispanya şampiyon olsaydı calderon olmalıydı mvp bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunter007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 valla rusya haketti aldı ispanyaya ii oldu çirkeflikle bi yere kadar yanlız hiçbir isp oyuncu ağlamadı öyle kaybetsem 2 saat ağlarım sahada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ne guzel mactı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 tekrarını istiyorum. Maçın başladığı saatlerde otobüsüm kalktığı için içimde patladı resmen. Yukarıda ne yorumlar yazıldı bilmiyorum, siyahkahvede yazdığımı aynen koyayım buraya. Final maçı (ve yayınlandıysa tekrarı) ekrandayken yolda olan bir insan olarak skoru da buradan öğrendim. Açıkçası çok da şaşırmadım, istediğim şey olduğu için de çok sevindim; bunu da ekleyeyim. Rusya, adeta küllerinden dirilen bir takım. Son 10 yıldır, neredeyse aynı kadroyla hiçbir şey yapamayan bu takım neden 2007'de çok ciddi bir yükselişe geçti, bunu sorgulamak lazım aslında. Her şey David Blatt'te bitiyor doğruyu söylemek gerekirse. Yanlış bilmiyorsam yaz başında geldi takımın başına, daha önce hayalkırıklıkları yaşatan bir takıma "takım olma", "oynadığı oyundan zevk alma" gibi duyguları teker teker aşıladı resmen; ve bunun eserini de finaller başta olmak üzere şampiyonanın her yerinde seyretmek mümkün oldu. Son maçı seyretmedim; ama nasıl geliştiğini bile tahmin edebiliyorum şu anda. JR Holden'ın üçlükleri, Kirilenko'nun (sayı desteği olmayabilir) takıma her yönden (bloklar başta) desteği ve saha içi liderliği, David Blatt'in taktik oyunları... En önemlisi, hevesle, kazanma hırsıyla, sahada bulunduğu her andan zevk alarak oynayan bir "takım" Fransa'nın, Litvanya'nın, İspanya'nın (ve tabiki de) Türkiye'nin teknik adamlarının yapamadığını David Blatt yaptı; şampiyonluğu da gördü. Bilenler biliyor, David Blatt bu sene Efes Pilsen'in başında. Tanjeviç ise Fenerbahçe'nin. Efes Pilsenlileri bu sene çok zevkli bir lig bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ceyar yüzünden gidiyordu maç 2 hücumda kendi daldı içeri hiçbirini sokamadı, bi tane de dışardan denedi o da girmedi ama son 27 saniyede bir top çaldı sonra da attığı basketle kazandırdı, o son şutu atmak kaçırdıklarından sonra epey cesaret isterdi, ispanyol koçun molası rusyaya yaradı bu açıdan efes koç seçiminde mükemmel bir tercih yapmış hakkaten, oyuncularına güveni ve onlara güven kazandırması, tercihleri, oyun kazandırmada son derece etkili maçı katletmeden tribündeki bütün taş ve taş olmayan hatunları gösteren ispanyol tvnu hakkaten büyük iş başardı kısaca ispanya aldı babayı, kendi kendilerini yaktılar, koçlarından oyuncularına havaları söndü, çok kolay olmasa bile kazanabilecekleri bir maçtı Rusya mücadelesiyle, hırsıyla aldı şampiyonluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 @malik yılların kirilenkosu boş adam olmadığını daha yeni mi kanıtladı senin gözünde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 geçen yılki performanstan sonra hala krilenko nun varolduğunu gösterdi diyelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 helal ra$$aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: geçen yılki performanstan sonra hala krilenko nun varolduğunu gösterdi diyelim bence keşke şöyle anlayabilseniz falan cümleleri , ama kızmıyorum ,ayarcı ortam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 biraz da basketten anlasak önce, ama kızmıyorum, yazdıktan sonra düşünen bi ortam [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 20:57 tarihinde, bya tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Zaugnanın analizi doğru olmuş walla,David Blatt Rusya'nın bu konumda olmasında en büyük neden. Efesliler baya mutlu olmuştur turnuvadan sonra:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: biraz da basketten anlasak önce paticiğin kaan kuralı mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 valla Malik böyle laflar edersen, yok "kirilenko boş adam değilmiş" diye ben buna cevap veririm istesen de istemesen de. ayrıca hemen ayarcı demişsin ama sana kibarca bi soru sordum ben, hemen savunmaya geçmişsin. sen kalkıp da allstar olmuş, 7 yıl nba tecrübesi olan, bilmem kaç kere 5x5 yapmış bi adama kendini istapladı falan dersen ben sana bu soruyu sorarım. ha paticiğin kaan kuralı mıyım? hayır değilim burda basketten benden çok daha anlayan adamlar var, ama seninki gibi bi cevaba anca böyle cevap verilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 kendini ispatladı demedi ki. bos olmadıgını gosterdi dedi. bi kac sezondur bos yanlarını gosterdiğinden olsa gerek, gayet yerinde bir laf. sen bence kirilenko'yu savunucam diye cok yırtıyosun kendini. yoksa burda herkes kirilenkonun ne oldugunu biliyo, senin savunmana da gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 peki canım, peki güzelim, peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar