GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Arkadaşlar benim bu konularda pek bilgim yokta,ben processor almak istiyorum pahalı birşey alamam,yardımcı olurmusunuz?[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 zoom 505, 707[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ne kadar istiyosun[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 gıcık alamadınmı hala prosesör. yoksa o sen diilmiydin. ya bide merağımdan soruyorum hakkaten avatarı aldın böyle bi değiştin daha bi evcil daha bi daha bişey oldun nedendir :D[hline] horacegoesskiing, 18 October 2003 21:20 tarihinde demiş ki: bak o alanı seçmek kolay iş. genel olarak yazının çevresini seç lasso ile. sonra color range'e gir. truncuyu seç. bi de ordaki sarıyı ekle damlalık+ ikonu ile. okeyle. select>modify>expand 2 pixels. tamamdır. dekupe yapmak malesef bi graficer(!)in asli görevidir. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ayrıca prosesör hakkında zoom uygundur bencede. ikinci ellerini 50 dolara falan bulursun sanırım. olmadı korg un var düşük modelleri.[hline] horacegoesskiing, 18 October 2003 21:20 tarihinde demiş ki: bak o alanı seçmek kolay iş. genel olarak yazının çevresini seç lasso ile. sonra color range'e gir. truncuyu seç. bi de ordaki sarıyı ekle damlalık+ ikonu ile. okeyle. select>modify>expand 2 pixels. tamamdır. dekupe yapmak malesef bi graficer(!)in asli görevidir. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: Numb, 18 October 2003 21:36 tarihinde demiş ki: ya bide merağımdan soruyorum hakkaten avatarı aldın böyle bi değiştin daha bi evcil daha bi daha bişey oldun nedendir :D +1 Ayrıca o avatarı almasında Infernal ile benim çabalarım oldu :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: BlaCk_DmC, 18 October 2003 21:41 tarihinde demiş ki: said: Numb, 18 October 2003 21:36 tarihinde demiş ki: ya bide merağımdan soruyorum hakkaten avatarı aldın böyle bi değiştin daha bi evcil daha bi daha bişey oldun nedendir :D +1 Ayrıca o avatarı almasında Infernal ile benim çabalarım oldu :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Yavaş... Böyle kro bi imzası olan adamdan ancak bukadar beklenir ulan iğrendim taklitten vazgeçtim ahaha lafa bak "son başlangıçtır" vay be ne laf söylemişin lol :D ------------ [hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Sağolun arkadaşlar bi bakayım tünele söyledğiniz markalara[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 yaa bence ucuz bişi almak yerine para biriktir digitech al çünkü zoom almak çöpe para atmak gibi bişidir çok amatör bir alet digitechin yanında[hline]http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=satyr (1-3-7-8-11-16-18) evet onu 17 yerinden bıçakladım ama inanın istemeden oldu vallaaa kazara! Nasıl?Bilmukabele efendim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar