Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Processor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gıcık alamadınmı hala prosesör.
yoksa o sen diilmiydin.
ya bide merağımdan soruyorum hakkaten avatarı aldın böyle bi değiştin daha bi evcil daha bi daha bişey oldun nedendir :D[hline]
horacegoesskiing, 18 October 2003 21:20 tarihinde demiş ki:
bak o alanı seçmek kolay iş. genel olarak yazının çevresini seç lasso ile. sonra color range'e gir. truncuyu seç. bi de ordaki sarıyı ekle damlalık+ ikonu ile. okeyle. select>modify>expand 2 pixels. tamamdır. dekupe yapmak malesef bi graficer(!)in asli görevidir.

DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Mesaj tarihi:
ayrıca prosesör hakkında zoom uygundur bencede. ikinci ellerini 50 dolara falan bulursun sanırım.
olmadı korg un var düşük modelleri.[hline]
horacegoesskiing, 18 October 2003 21:20 tarihinde demiş ki:
bak o alanı seçmek kolay iş. genel olarak yazının çevresini seç lasso ile. sonra color range'e gir. truncuyu seç. bi de ordaki sarıyı ekle damlalık+ ikonu ile. okeyle. select>modify>expand 2 pixels. tamamdır. dekupe yapmak malesef bi graficer(!)in asli görevidir.

DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Mesaj tarihi:
said:
Numb, 18 October 2003 21:36 tarihinde demiş ki:

ya bide merağımdan soruyorum hakkaten avatarı aldın böyle bi değiştin daha bi evcil daha bi daha bişey oldun nedendir :D

+1
Ayrıca o avatarı almasında Infernal ile benim çabalarım oldu :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!
------------
Mesaj tarihi:
said:
BlaCk_DmC, 18 October 2003 21:41 tarihinde demiş ki:
said:
Numb, 18 October 2003 21:36 tarihinde demiş ki:

ya bide merağımdan soruyorum hakkaten avatarı aldın böyle bi değiştin daha bi evcil daha bi daha bişey oldun nedendir :D

+1
Ayrıca o avatarı almasında Infernal ile benim çabalarım oldu :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit -------------------------
Son Başlangıçtır!

Yavaş... Böyle kro bi imzası olan adamdan ancak bukadar beklenir ulan iğrendim taklitten vazgeçtim ahaha lafa bak "son başlangıçtır" vay be ne laf söylemişin lol :D
------------
[hline]Come On! It's On!
Mesaj tarihi:
yaa bence ucuz bişi almak yerine para biriktir digitech al çünkü zoom almak çöpe para atmak gibi bişidir çok amatör bir alet digitechin yanında[hline]http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=satyr
(1-3-7-8-11-16-18)
evet onu 17 yerinden bıçakladım ama inanın istemeden oldu vallaaa kazara!
Nasıl?Bilmukabele efendim!
  • Yeni Oluştur...