Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Treasure Hunter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok kişide olsa az kişide olsa,
Farketmiyor benim ve bizim için....
Biz kendimize bir dünya yarattık bu sunucunun bir köşesinde, işimiz müsait oldukça zamanımız müsait oldukça girip eğleniyoruz. Çok şey yapamıyoruz belki, çoğu kişinin gittiği yerlere gidemedik, çoğu kişinin öldürdüklerini öldüremedik, şehirler alıp veremedik.
Bizim bir koşulumuzda yok beklentimizde yok. Şöyle olursa biz eğleniriz böyle olursa biz sıkılırız demiyoruz.
Eğlenebilmenin bir yolunu bulabiliyoruz.
Sunucu açık olduğu müddetçe bir köşelerinde biz oynuyor olacağız.
Çok kişi olsada,, olmasada:)
Mesaj tarihi:
Bu arada treaseure ve lockpick konusuna girip konu hakkında birşeyler yazmamak olmaz. Kendi lockpick çalışma yolumuda yazayım.
Öncelikle bir kutudan 0.3 gain alma diye birşey yok.
Tinker ve lockpicki birlikte çalışıyoruz.
Mesela Lockpick 40 iken tinkeringi 50 yada 50 küsurlu bir seviyeye getiriyoruz. Bu seviyede iken carpentry ile 20 adet woodenbox yapıyorum. Bir çantanın içine 20 adet kutuyu, 1 adet key ring ve bir miktar lockpick koyup bunu backpackime koyuyorum.
20 kutunun anahtarlarını key ring üzerine bırakararak anahtarları bir item haline getiriyorum. Sonra;
Key ringe tıklayarak 20 adet kutuyu kilitleyip sonra lockpick ile sırayla açıyorum. Sonra yenibaştan. Lockpick 60 kusur olana kadar bu kutularla çalışılabiliyor.
Sonrasında tinkeringi bir miktar daha lockpick yaparak artırıp 70 kusurlara getirip yeniden 20 kutu yapıp bu kutularla lockpicki 80 civarına getirmek mümkündür diye düşünüyorum.
Ama çok sayıda kutu yapmak gerekmiyor
Mesaj tarihi:
çok kutu yaparsan işin biraz daha kolaylaşıyor.
95ten sonra tinkerın yaptığı kilitli kutularla artmaz lockpick. ya dungeon sandıklarıyla ugrasacaksın yada factiona girip kendini oldurtecek, 3 dakikalık skill düşmesinden faydalanacaksın.
  • Yeni Oluştur...