pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 goremedim.o zaman burda ne isim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 uykun gelmiş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 dostum kenemi ıssırdı gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 foton ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ışık hüzmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 fotosel ne o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 sabahtan beri archlinux die hayatimin en dandik distrosunu kurmakla uurastim.saat 9 itibari ile baslayan iskencem saat gece 3 sularinda bitti. klavye duzeni secimi asamasinda gnome bana hayatimin en buyuk kaziini atti. Turkiye (kurtce F) Turkiye(kurtce q) adi altinda 2 tane secenekle butun uuraslarim acaba bosunami gitti die dusundurmeye basladi.bîraz rahatlamak adina sacmalamak istiyorum.yumusak g yapamiyorum yerine X cikiyo.turkce sadece û i yapabiliyorum ve û de gorduunuz uzere noktali deil sapkali.cildirmak uzereyim.format atmak istiyorum.saatlerce debelendim uurastim didindim ve sonuc... derdim kesinlikle kurtlerle deil.derdim tamamen developerla.yakinimda olsalar bi kasik suda boucam.turkiye nin altinda kurce F in ne isi var.Turkce F ve Q da yok seceneklerde. Allah'im cildiricam. kapi calsa ve gnome 'un developerlari gelse.bende onlari bi guzel airlasam... edk: bide robinsonla cuma daki cuma gibi yazmaya basladim.noktasiz i yok.yapamiyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm...... [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 04:06 tarihinde, pulkas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 çok kilit soru dostum ferraride radyo varmı gibi bir soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar