Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fx15 ve bilimum zayıflama ıvır zıvırları.

BoDrUmLu

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,
Piyasada bi ton zayıflama hapı, bantı vs.si var.
Bunlar genelde insanları kandırma değil mi? kullanıp veriyosun fazlasıyla alıyosun. Kilosu yüzünden ameliyat olamayan insanlar var.Öle bişi olsa önce doktorlar bunu hastalarına verirler diye düşünüyorum.
bu tarz ilaçlar hakkında sizin görüşleriniz nedir?
Şimdi şu fx15 denen zımbırtıyı duydum. hiç bi yan etkisi yokmuş güya, bi bilgisi olan var mı?
Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

fx değil ama bir çok hap kullandı akapunktura gitti falan fistan. hepsinde verdiği kiloyu fazlasıyla aldı helcaraxe nin dediği gibi düzenli beslenme ve spordan başka sağlıklısı yok bir de hormonlarla alakalı metabolizma hızı cart curt doktora başvurabilirsin eğer çok rahatsızsan durumdan gerekli yönlendirmeyi yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

cogu placebo etkisi yaratan ve islevi olmayan haplar. akupunktur istahini gercekten kapatiyormus saglam yerden aldigim duyumlara göre. tabii ki sadece akupunktur yetmez, düzenli spor ve diyetle ulasabilirsin istedigin kiloya.

o kadar kasmana da gerek yok, asiri kilolu degilsin anladigim kadariyla.
sadece sporla da basarabilirsin bunu. ha üsengeclik, tembellik varsa onu bilemem.
cünkü bu kadar sıkı diyetle zamanla yalan olursun her halukarda.
cok yüklenmemelisin kendine, yavas yavas yediklerine dikkat et. birden cok yüklenirsen kendine gercekten, depresif bir anina geldigi zaman yeme krizine girebiliyorsun. kendini kisitlamadan, her istediginden ye ama az az ye. bunu bütün doktorlar söyler. saglikli bir sekilde kilo vermek deniliyor kendisine.

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 16:24 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısınız ya, ilaç bunlar sonuçta. degmez.
Kendimi kontrol ediyorum ya. geneldeböle az yiyorum, bazen de arkadaşlar mangal yapalım, içelim, şunu yapalım bunu edelim diolar o zaman da yiyoruz :)
daha tartılamadım ama verdim gibi duruyor
işalla vermişimdir bakalım 15 20 güne tartılma imkanı bulurum heralde:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...