Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fx15 ve bilimum zayıflama ıvır zıvırları.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,
Piyasada bi ton zayıflama hapı, bantı vs.si var.
Bunlar genelde insanları kandırma değil mi? kullanıp veriyosun fazlasıyla alıyosun. Kilosu yüzünden ameliyat olamayan insanlar var.Öle bişi olsa önce doktorlar bunu hastalarına verirler diye düşünüyorum.
bu tarz ilaçlar hakkında sizin görüşleriniz nedir?
Şimdi şu fx15 denen zımbırtıyı duydum. hiç bi yan etkisi yokmuş güya, bi bilgisi olan var mı?
Saygılar
Mesaj tarihi:
hap map hikaye , sporla , saglam bir beslenme programiyla zayıflamak şahane derim , çekip giderim :P şaka bi yana , sırf rejim , az yiyerek fln zayiflamak fln yalan , spor yapicaksin başka çaresi yok
Mesaj tarihi:
Yengen fx mi kullandı?

ben de bi işe yaradıgına inanmıyorum da bi arkadaş başlamış. bu farklı diye tutturdu. ben de 2 haftadır bogazımı sıkıyorum olabildiğince spor yapıyorum. öle olunca bi sardım o işe.
Mesaj tarihi:
fx değil ama bir çok hap kullandı akapunktura gitti falan fistan. hepsinde verdiği kiloyu fazlasıyla aldı helcaraxe nin dediği gibi düzenli beslenme ve spordan başka sağlıklısı yok bir de hormonlarla alakalı metabolizma hızı cart curt doktora başvurabilirsin eğer çok rahatsızsan durumdan gerekli yönlendirmeyi yapar.
Mesaj tarihi:
70 kilonun kas su yag dagilimina bakar , tabi estetik acidan.
Üst bedendeki yağlanmayla birlikte iç organlarda da yaglanma olabiliyor ,simdi farkedilmese bile ilerki yaslarda saglik sorunları yaratiyor.
Mesaj tarihi:
yaw çok anormal değilim. çok yağlı da değilim. biraz göbek var o kadar onu eritmeye calısıorm.
bu yag oranı olan tartılar var ya onda tartılmıştım.
%58 su,
%33 yağğ çıkmıstı glb.
biraz yaglıyız hakkaten:)
Mesaj tarihi:
Mümkün olduğunca sebze ağırlıklı beslenmeye çalış.Kilo verdirmenin yanında pek çok olumlu etkisini de görürüsün.

Ek bilgi:Karbonhidrat ve proteini karıştırarak yemeyin.
z.B:tavuğun yanında pilav tüketmeyin:)
Mesaj tarihi:
Eh normal ;) 70 kiloyla gobeksiz olabilmen icin , gayet yogun kas kütlesine sahip olman lazim o kiloda.

Boyum 1.85 kilom 74 %11 yağ var hala gobek var yani kurtulamiyorum ondan , sen hesapla gerisini.
Mesaj tarihi:
Tavuk bildigin gibi protein , pilav karbonhidrat.
Bu tip gidalari yoğun ağırlık çalışan kişilerin birlikte almasi öneriliyor , kilo verme amacındaysan ikisinden birini yanına sebze takviyesiyle alman yararına olur.
Mesaj tarihi:
cogu placebo etkisi yaratan ve islevi olmayan haplar. akupunktur istahini gercekten kapatiyormus saglam yerden aldigim duyumlara göre. tabii ki sadece akupunktur yetmez, düzenli spor ve diyetle ulasabilirsin istedigin kiloya.

o kadar kasmana da gerek yok, asiri kilolu degilsin anladigim kadariyla.
sadece sporla da basarabilirsin bunu. ha üsengeclik, tembellik varsa onu bilemem.
cünkü bu kadar sıkı diyetle zamanla yalan olursun her halukarda.
cok yüklenmemelisin kendine, yavas yavas yediklerine dikkat et. birden cok yüklenirsen kendine gercekten, depresif bir anina geldigi zaman yeme krizine girebiliyorsun. kendini kisitlamadan, her istediginden ye ama az az ye. bunu bütün doktorlar söyler. saglikli bir sekilde kilo vermek deniliyor kendisine.

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 16:24 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Haklısınız ya, ilaç bunlar sonuçta. degmez.
Kendimi kontrol ediyorum ya. geneldeböle az yiyorum, bazen de arkadaşlar mangal yapalım, içelim, şunu yapalım bunu edelim diolar o zaman da yiyoruz :)
daha tartılamadım ama verdim gibi duruyor
işalla vermişimdir bakalım 15 20 güne tartılma imkanı bulurum heralde:)
  • Yeni Oluştur...