BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Merhabalar, Piyasada bi ton zayıflama hapı, bantı vs.si var. Bunlar genelde insanları kandırma değil mi? kullanıp veriyosun fazlasıyla alıyosun. Kilosu yüzünden ameliyat olamayan insanlar var.Öle bişi olsa önce doktorlar bunu hastalarına verirler diye düşünüyorum. bu tarz ilaçlar hakkında sizin görüşleriniz nedir? Şimdi şu fx15 denen zımbırtıyı duydum. hiç bi yan etkisi yokmuş güya, bi bilgisi olan var mı? Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 hap map hikaye , sporla , saglam bir beslenme programiyla zayıflamak şahane derim , çekip giderim :P şaka bi yana , sırf rejim , az yiyerek fln zayiflamak fln yalan , spor yapicaksin başka çaresi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bodrumlu arkadaşım hepsinin yan etkisi var kanıtlamak için yengeminde resmini koyabilirim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Yengen fx mi kullandı? ben de bi işe yaradıgına inanmıyorum da bi arkadaş başlamış. bu farklı diye tutturdu. ben de 2 haftadır bogazımı sıkıyorum olabildiğince spor yapıyorum. öle olunca bi sardım o işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 fx değil ama bir çok hap kullandı akapunktura gitti falan fistan. hepsinde verdiği kiloyu fazlasıyla aldı helcaraxe nin dediği gibi düzenli beslenme ve spordan başka sağlıklısı yok bir de hormonlarla alakalı metabolizma hızı cart curt doktora başvurabilirsin eğer çok rahatsızsan durumdan gerekli yönlendirmeyi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 2 haftadır sabahları meyve yiyorum akşam da sebze yemeği:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 boy kilo yaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 1.70 74 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 70 kilonun kas su yag dagilimina bakar , tabi estetik acidan. Üst bedendeki yağlanmayla birlikte iç organlarda da yaglanma olabiliyor ,simdi farkedilmese bile ilerki yaslarda saglik sorunları yaratiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 yaw çok anormal değilim. çok yağlı da değilim. biraz göbek var o kadar onu eritmeye calısıorm. bu yag oranı olan tartılar var ya onda tartılmıştım. %58 su, %33 yağğ çıkmıstı glb. biraz yaglıyız hakkaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mümkün olduğunca sebze ağırlıklı beslenmeye çalış.Kilo verdirmenin yanında pek çok olumlu etkisini de görürüsün. Ek bilgi:Karbonhidrat ve proteini karıştırarak yemeyin. z.B:tavuğun yanında pilav tüketmeyin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Eh normal ;) 70 kiloyla gobeksiz olabilmen icin , gayet yogun kas kütlesine sahip olman lazim o kiloda. Boyum 1.85 kilom 74 %11 yağ var hala gobek var yani kurtulamiyorum ondan , sen hesapla gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 yapıcam yapıcam eriticem :) bu arada captain, tavukla pilav olmaz mı ya. ben cok seviorm 2liyi. yanına bi de yogurt acıodum mis gibi oluodu. öle yapmamak mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Tavuk bildigin gibi protein , pilav karbonhidrat. Bu tip gidalari yoğun ağırlık çalışan kişilerin birlikte almasi öneriliyor , kilo verme amacındaysan ikisinden birini yanına sebze takviyesiyle alman yararına olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 cogu placebo etkisi yaratan ve islevi olmayan haplar. akupunktur istahini gercekten kapatiyormus saglam yerden aldigim duyumlara göre. tabii ki sadece akupunktur yetmez, düzenli spor ve diyetle ulasabilirsin istedigin kiloya. o kadar kasmana da gerek yok, asiri kilolu degilsin anladigim kadariyla. sadece sporla da basarabilirsin bunu. ha üsengeclik, tembellik varsa onu bilemem. cünkü bu kadar sıkı diyetle zamanla yalan olursun her halukarda. cok yüklenmemelisin kendine, yavas yavas yediklerine dikkat et. birden cok yüklenirsen kendine gercekten, depresif bir anina geldigi zaman yeme krizine girebiliyorsun. kendini kisitlamadan, her istediginden ye ama az az ye. bunu bütün doktorlar söyler. saglikli bir sekilde kilo vermek deniliyor kendisine. [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 16:24 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 İlaçlardan kesinlikle uzak dur. Yan etkileri saymakla bitmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Haklısınız ya, ilaç bunlar sonuçta. degmez. Kendimi kontrol ediyorum ya. geneldeböle az yiyorum, bazen de arkadaşlar mangal yapalım, içelim, şunu yapalım bunu edelim diolar o zaman da yiyoruz :) daha tartılamadım ama verdim gibi duruyor işalla vermişimdir bakalım 15 20 güne tartılma imkanı bulurum heralde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 az yemek yedigin zaman otomatikman/psikolojikman kendini zayif hissediyorsun zaten. tam aksi, cok yedigin zaman kendini sisko hissetmen gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=h-jy3OtZAss bu topic te bunu izlemeden gecmeyelim dedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar