Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çanakkalede buluşma!?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Foruma uzun çok süredir üyeyim çanakkale buluşması sanırım 1 veya 2 defa gerçekleşti ondanda pek emin deilim ama katılmak isteyen arkadaşlar lütfen yer mekan söylerlerse iyi olur genel olarak kim nereye gitmek ister?
Mesaj tarihi:
varmış yahu :D
o bi tane yer var hemen çanakkale'nin girişinin ilerisinde hani denize girilen bi plaj tarzında yer yapılmış orada olucakmış düğün galiba..
yemekli+içkili vs vs valla kuzenim evlenio da elimde olsa çağırayım sizide :D
damadı tanımıyorum ki :P
Mesaj tarihi:
evet hah orası.
düğün ordaymış yahu. D:
yarın sabah izmirden-çanakkaleye memleketime doğru yola çıkıyorum orda nete ulaşamıcam heralde siz bi mesaj atın belki buluşuruz belki gelemeyebilirim malum düğün hazırlıklarından başımızı kaldıramıcaz..
ayrıca cumartesiye kadar bayramiç'teyim oralıyız biz,cumartesi dabakoğullarına gidiceez işte düğün için sonra çanakkalede kalırım 1-2 gün sonra kaçarım o 1-2 günde belki buluşabiliriz..
numeromu yazayım mesaj çekin bende çekeyim uygunsanız gelirim belki ben satarım vs vs..

[spo]0555 705 17 88[/spo]
Mesaj tarihi:
2 kısıydık koca paticikten =) emme bizim diğer çanakkalelilerle 4-5'e çıkardık onu biz :) hafta sonuna kadar sürekli aktivitelerde bulunacaz (aktiviteye baq gezmek-içmek) okuyan varsa pm atsın
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...