Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezginin Günlügü & Various - Çeyrek (25. Yil Özel Albümü) (2007)


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çocukluğumdan beri dinlediğim tek grup sanırım 25. yıllarındalar. seveni dinleyeni var mı bilmiyorum ama 25. yıl özel çıkan albumlerinden bahsetmek istedim. tutulan şarkılarını;

"Askin Nur Yengi, Ayse Tütüncü, Baris Akarsu, Bülent Ortaçgil, Bulutsuzluk Özlemi, Candan Erçetin, Feridun Düzagaç, Feyza Erenmemis, Fuat Saka, Göksel, Grup Gündogarken, Gürol Agirbas, Haluk Levent, Hüsnü Senlendirici, Levent Yüksel, Mirkelam, Modern Folk Üçlüsü, Sebahat Akkiraz, Sezen Aksu, Sunay Akin, Vasiliki, Vokaliz, Yasar, Yavuz Bingöl ve Yüksek Sadakat... "

gibi aralarıda çok değerli sanatçıların bulunduğu isimler seslendiriyor. ne yazık ki albumü genel olarak başarısız buldum şarkıları çok farklı tarzlarda söylemişler.

edit:yok bi daha
[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:25 tarihinde, Ninlempis tarafından 10 kere güncellenmiştir ]

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:26 tarihinde, Ninlempis tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ben de yarın albümü almayı planlıyordum, hmm kararsız kaldım şimdi.

Büyük gruplara, sanatçılara böyle incelikler göstermek hoş tabi. Ama asıl kişiden dinlemek her zaman başka oluyor. Akşam Şarkıları'nı hangi ses orjinal hali gibi söyleyebilir?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
An itibariyle tüm şarkıları dinledim. Hmm eee ööö fena değil diyebilirim. Daha iyi olabilirdi kesinlikle. Ama şunu anladık ki, biz Ezginin Günlüğü'nün şarkıları kadar, Ezginin Günlüğü'nün yorumunu da seviyormuşuz.
Mesaj tarihi:
1980 i ve sezen aksu yu çok severim, yere göğe sığdıramam. lakin sezen aksu ve 1980 birleşince böyle ne biliyim friends te rachel ın yaptığı biftekli reçelli tatlıya benzemiş. olmamış.

signomi yi hüsnü şenlendirici, seni düşünmek güzel şey i sunay akın katletmiş. buyursunlar.

aşkın nur yengi nin aşk bitti, candan erçetin in gelmyiorsun, levent yüksel in selluka, fuat saka nın hişt, haluk levent in sabah türküsü, göksel - kedim ve yaşar - ebruli yi çok beğendim.

gelmiyorsun u loop a alıp dinliyorum hatta yer yer :)
×
×
  • Yeni Oluştur...