Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 çocukluğumdan beri dinlediğim tek grup sanırım 25. yıllarındalar. seveni dinleyeni var mı bilmiyorum ama 25. yıl özel çıkan albumlerinden bahsetmek istedim. tutulan şarkılarını; "Askin Nur Yengi, Ayse Tütüncü, Baris Akarsu, Bülent Ortaçgil, Bulutsuzluk Özlemi, Candan Erçetin, Feridun Düzagaç, Feyza Erenmemis, Fuat Saka, Göksel, Grup Gündogarken, Gürol Agirbas, Haluk Levent, Hüsnü Senlendirici, Levent Yüksel, Mirkelam, Modern Folk Üçlüsü, Sebahat Akkiraz, Sezen Aksu, Sunay Akin, Vasiliki, Vokaliz, Yasar, Yavuz Bingöl ve Yüksek Sadakat... " gibi aralarıda çok değerli sanatçıların bulunduğu isimler seslendiriyor. ne yazık ki albumü genel olarak başarısız buldum şarkıları çok farklı tarzlarda söylemişler. edit:yok bi daha [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:25 tarihinde, Ninlempis tarafından 10 kere güncellenmiştir ] [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:26 tarihinde, Ninlempis tarafından güncellenmiştir ]
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Ben de yarın albümü almayı planlıyordum, hmm kararsız kaldım şimdi. Büyük gruplara, sanatçılara böyle incelikler göstermek hoş tabi. Ama asıl kişiden dinlemek her zaman başka oluyor. Akşam Şarkıları'nı hangi ses orjinal hali gibi söyleyebilir?
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 albumle ilgili bir iki link yollayabilirim..
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Olmaz ablacım yasak burada albüm paylaşmak! (tekrar teşekkürler ;))
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 An itibariyle tüm şarkıları dinledim. Hmm eee ööö fena değil diyebilirim. Daha iyi olabilirdi kesinlikle. Ama şunu anladık ki, biz Ezginin Günlüğü'nün şarkıları kadar, Ezginin Günlüğü'nün yorumunu da seviyormuşuz.
fizban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 1980 i ve sezen aksu yu çok severim, yere göğe sığdıramam. lakin sezen aksu ve 1980 birleşince böyle ne biliyim friends te rachel ın yaptığı biftekli reçelli tatlıya benzemiş. olmamış. signomi yi hüsnü şenlendirici, seni düşünmek güzel şey i sunay akın katletmiş. buyursunlar. aşkın nur yengi nin aşk bitti, candan erçetin in gelmyiorsun, levent yüksel in selluka, fuat saka nın hişt, haluk levent in sabah türküsü, göksel - kedim ve yaşar - ebruli yi çok beğendim. gelmiyorsun u loop a alıp dinliyorum hatta yer yer :)
Öne çıkan mesajlar