-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 hayrola niye çıkmıyo zaga artık kanal d den ayrıldımı bu sene yayın yapmıcakmı bilgisi olan varmı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Okan Bayülgen'siz Cumartesi geceleri zor geçiyor :) Sorunun cevabı ise (bildiğim kadarıyla) hayır. Okan Bayülgen Kanal D den ayrılmadı, sadece senelik iznini kullanıyor. Tatile en geç giren programlardan biriydi o nedenle geç başlayacak.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Okan bayulgen tiyatroya dondu.bu oyun yuzunden yapmıyor programı.4-5 ay oynayacakmıs sanırım tiyatroda.. [Bu mesaj Sergen tarafından 16 October 2003 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 açıkcası başalrda cok sevıyodum ama sonlara dogru ıyıce hıxc seyretmemye balsmaıstım yanı[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Yeni sezonun ilk programina esra ceyhani cagirmis. iznini kullaniyormus evet.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 o bölüm kaçmaz o zaman. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 gırıs muhtesem olcak desene[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 esra ceyhanın zagaya geleceğini hiç sanmıyorum =)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 seren serengil geldi ama (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 sence esra ceyhanla seren serengil zaga seyircisinin gözünde bir mi ;)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 o açıdan değil yani dalga geçtiği kişilerden birinide çağırdı[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 deniz akel midir nedir o kadın bile geldikten sonra.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: MrMedia, 17 October 2003 19:29 tarihinde demiş ki: o açıdan değil yani dalga geçtiği kişilerden birinide çağırdı[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti ben okanın çağırdıkları açısından sölemiyodum .. esra ceyhan gelmek istese süperstarımız petek dinçözü bile çıkaran okan onu tabi ki ister ama sora sereni yaptığı gibi onu da abuk abuk savunur mu bilemem[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ahahah ama cok dalga geçiodu bu esra ceyhanla magazin arkası nda falan[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 evine gelen bi misafire hakaret edemez, yada onu küçük düşüremezssin. ne kadar nefret etsende senin misafirindir, bir parça saygı göstermen gerekir. seren denen kişiyi korumasıda o sebebden.(gerçi okan ın yaptığına koruma mı denir yoksa iğnelemeler kinayeler ve tecavül-i arif ile dalga geçmemi denir orasını bilemiycem :) )[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bu gece saat 00:10 da zaga keyfi varr[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar