Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaga ya nooldu ?

-Mandrake-

Öne çıkan mesajlar

Okan Bayülgen'siz Cumartesi geceleri zor geçiyor :) Sorunun cevabı ise (bildiğim kadarıyla) hayır. Okan Bayülgen Kanal D den ayrılmadı, sadece senelik iznini kullanıyor. Tatile en geç giren programlardan biriydi o nedenle geç başlayacak.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

açıkcası başalrda cok sevıyodum ama sonlara dogru ıyıce hıxc seyretmemye balsmaıstım yanı[hline]a.k.a. Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım?
---------
Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor!
---------
My life? Working in Progress!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrMedia, 17 October 2003 19:29 tarihinde demiş ki:
o açıdan değil
yani dalga geçtiği kişilerden birinide çağırdı[hline]BedaXa.Com
IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti

ben okanın çağırdıkları açısından sölemiyodum ..
esra ceyhan gelmek istese süperstarımız petek dinçözü bile çıkaran okan onu tabi ki ister
ama sora sereni yaptığı gibi onu da abuk abuk savunur mu bilemem[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

evine gelen bi misafire hakaret edemez, yada onu küçük düşüremezssin. ne kadar nefret etsende senin misafirindir, bir parça saygı göstermen gerekir. seren denen kişiyi korumasıda o sebebden.(gerçi okan ın yaptığına koruma mı denir yoksa iğnelemeler kinayeler ve tecavül-i arif ile dalga geçmemi denir orasını bilemiycem :) )[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...