SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 asljkdhla ben ne güzel bi teklif sundum millet direk hormon salgılamış Fistan ne hanzo adamlar var ya lafınla beni kasteddiysen seviye tespitlerini kendine sakla ha baskasına dediysen ona acıklama yap ortada kalmasın. laf kavgasına girmek istemiyorum altta da kalkmam ok bab tenk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ayrıca anlattıgım olay bi nevi dogru fakat benim paticikten kız gelmesi gibi bi beklentim falan yok maksat geyik olsun diye acmıstım baslıgı millet gülsün diye. ha kız arama konusu gerçekte var ama böyle ipini koparanla takılcak deiliz heralde.sadece işin şakası.tanıdıklara söyledik neyse durum iyi su an. ha bide damsız alan bi bar varmı taksimde lan :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Normalde damsız alan bar varda, sizi alan yok. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 banada bulun ilaç atarim evden 1 hafta salmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 damlı da almazlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 kim o arkadaş ben viyanadayım gelsin ben ona bulurum burda karı [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:27 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 said: laf kavgasına girmek istemiyorum altta da kalkmam ok bab tenk.. biz bu lafları atlattık arabanın lastiğini patlattık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 o laflar boyboy .. atlı kovboy sdfsag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 alskdnalkf bu arada rus var moldovyalı var beyaz rus var ukraynalı var gürcü var iranlı var 1 tane 100$ fiks menü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 afgan varmı gogo varmı çarşaf varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 320 - 6680294 Garanti Bankası 50 $ fişekle istediğin yere damsız aldırıyım sizi. Amaç damsız girilmiyo kamuflajlı hatun ayarlamak ise 100 $ fişekle yollıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 asjkgs herkes pezevenk kesildi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 maksat gönüller bir olsun. :J Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 şaka demi bu topic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ortaya karısık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ecayip heyvanlara benziyirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bunudamı görücektim bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ben buna bu aksam sek atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 hayır konu hiç komik değil, eğer olay ciddiyse çok vahim. eğer şakaysa da kendi aranızda eğlenmeniz hoş değil. eğer gerçekten bu topici ciddi ciddi yazacak kadar düştüyseniz de: yonja.com diyorum. burası kaşar hatun arama sitesi mi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Eh be bayan aranacak en son yere vermişsin ilanını :) Burdan ver bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 adultfriendfindera üye ol hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bu kadar mı çaresiz kaldı kardeşim türk erkeği.. gelin fethiyeye, size hızlandırılmış sex dili kursu veriyim her akşam 4 kokteyl parasına hayatınızı yaşayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 oha karı arıyom başlıgı !!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 arkadaslık sitelerini dene böle war oralarda senin aradiğin kriterlere göre bişiler.. tobee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 http://russianbrides.com/ buraya alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar