malik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 valla tebrik ederim beşiktaşı, kolay kolay zorlu maçları bırakmayacaklara benziyorlar,ertuğrul sağlam gayet oturtmuş disiplini. çok önemli bir 3 puandı. diğer takımların antep deplasmanında işi en az bugünkü kadar zor.kök sökterecekler gibi bu sene kendi evlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 rıza da iyi gidiyodu ilk haftalarda.. hadi bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 TELlo voleyboldanmı geçmiş futbola? Bence BJK de de çok fazla hayat yok dün alınan puan büyük şanstı, ileride bir çok puanın kaybedileceğine işaret ediyor bana göre. Umarım Ertuğrul'un arkasında dururlarda suçlu olarak onu bulmazlar daha önce olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Valla berabere bitseydi bile ben oynanan futboldan memnunum. Beşiktaşı 2 sezondur şöyle top oynarken göremiyodum, takıma böle ruh gelmiş. Ayrıca defans oturmuş duruyo, salak salak hatalar yapıp delirtmediler. Nobre etkisiz kalıyor çok, higene güveniyoruz bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ertuğrul bakiyi sol bek oynattı ve beni şoka soktu. ondan böyle bişey beklemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 rıza ilk haftalarda iyi falan gitmiyodu. Geldiğinde iyiydi sadece o da iddiasız stressiz olduğumuz sezon ortasında oldugu içindi. Ertugrul la rıza yı hangi zihniyetle kıyasladın o da ayrı, Rıza'nın hiçbi maçı zevk vermedi taraftara, lucescu nun kötü versiyonu gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 son 10 senenin türk takımlarının ceza sahasına isabetli orta istatistiği olsa bu takım banko kafadadır. belki gs bir sene bu civarda olmuştur. ben yıllardır bukadar iyi kanat oynayan türk takım izlemedim. tek eksik sol açık işte ibrahim akın iyi oynarsa o kanat süper olur ama umutsuz vaka bence ibrahim akın. üzülmez önünde telloyu da bir izleyemedik adam gibi ligde cezalı olduğu için şu bir gerçek ki geçtiğimiz senele göre kapanan takımlara karşı işimiz çok daha kolay çünkü kanatlar çalışıyor. antep maçındaki gibi kanatları kilitlemeye çalıştıklarında göbekten gidebilmemiz lazım ama hem bobo hem higuain eksikti olur okadar. bakalım 2si de takıma katılsın ozaman daha net görürüz. ayrıca her maç sonunda yazıyoruz ve yazmaktan yorulmuyorum açıkçası. serdar özkan tam anlamıyla piyangodan çıktı. sağ kanatta yozgatlı yeterli olur mu derken serdar özkanın böyle bir performans ortaya koyması harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar