Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G.Antep- Beşiktaş 21.45

Passanger

Öne çıkan mesajlar

rıza ilk haftalarda iyi falan gitmiyodu. Geldiğinde iyiydi sadece o da iddiasız stressiz olduğumuz sezon ortasında oldugu içindi. Ertugrul la rıza yı hangi zihniyetle kıyasladın o da ayrı, Rıza'nın hiçbi maçı zevk vermedi taraftara, lucescu nun kötü versiyonu gibiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

son 10 senenin türk takımlarının ceza sahasına isabetli orta istatistiği olsa bu takım banko kafadadır. belki gs bir sene bu civarda olmuştur.

ben yıllardır bukadar iyi kanat oynayan türk takım izlemedim. tek eksik sol açık işte ibrahim akın iyi oynarsa o kanat süper olur ama umutsuz vaka bence ibrahim akın. üzülmez önünde telloyu da bir izleyemedik adam gibi ligde cezalı olduğu için

şu bir gerçek ki geçtiğimiz senele göre kapanan takımlara karşı işimiz çok daha kolay çünkü kanatlar çalışıyor. antep maçındaki gibi kanatları kilitlemeye çalıştıklarında göbekten gidebilmemiz lazım ama hem bobo hem higuain eksikti olur okadar. bakalım 2si de takıma katılsın ozaman daha net görürüz.

ayrıca her maç sonunda yazıyoruz ve yazmaktan yorulmuyorum açıkçası. serdar özkan tam anlamıyla piyangodan çıktı. sağ kanatta yozgatlı yeterli olur mu derken serdar özkanın böyle bir performans ortaya koyması harika
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...