Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 tatilde telefonumu kirdim da simdi yeni bi telefon almam gerekiyor. nokia 6300 la n73 arasinda kaldim, nokia alacagim baska marka soylemeyin ama onereceginiz nokia modeli varsa baska olabilir :) fiyat olarakta iste 600 - 800 arasi bisi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 n73 güzel. acayip ii foto cekio sarjı da fena deil.. ne icin kullanıcagına göre bakman daha önemli bence. ben de hep nokia kullanmıstım ama simdi 2. telim samsung e900.. simdi samsung u tek geciyorum.. Ona göre bi bak bence.. baska marka istemiyorum hede hödö yapma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 kullandim samsun d600 lar ilk ciktiginda almistim memnun kaldim ama menulerini sevemedim hic. 6300 fiyat olarak cok daha uygun cok foto ceken birisi degilim ki zaten dijital makinem var incecik sorun olmuyo tasimak. galba 6300 alicam ince filan sade hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Zegna gel seni sony ericssoncu yapalım. Şimdi eylül ayında türkiye'de satışa çıkacak olan bir üründen bahsedeyim sana. Model w960i Gayet şık güzel incelikte bir telefon. Fiyatıda makul olarak cıkacak. Fotoğrafı Bak buda videosu, bir gör elde nasıl bişihttp://www.youtube.com/watch?v=asOg-5CAjq8 Telefonun dahili hafısazı 8gb. 3.2 mp kamera var. Wifi var. İnce tasarım. Tamamen dokunmatik 16 milyon renk tft ekran. ve diğer nice sayamadığım über özellikleri. ayrıca sadece nokia demişsin fakat bende 1 yıl öncesine kadar sadece nokia deyip duruyordum. sonra samsung denedim biraz (e900,d900 ve u600 modellerini). samsungu hiç sevemedim. sonrasında sony ericsson aldım. ses kalitesi olarak, fotoğraf olarak cihazlara aşık olmaya başladım. artık hiç bir markaya bakmadan direkt se diyebiliyorum. se da suana kadar kullandıgım modeller w850i, w900i, w610i, w810i. işte simdi w960i modelini merakla bekliyorum. ilk cıktıgı gün mutlaka alıcam :) edit: eklemeyi unutmusum, birde şuraya bak derim ;) [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 04:23 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 abi 900 e çıkar cıtayı casper cep bilgisayarı al süper bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 se w960i icin dediysen birbirinden alakasız cihazlar. heleki se nerde, casper nerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ya ona bakıyodum nette :P arkadaşta vardı çok beğenmiştim 900 milyona almış.Çok tatlı yapmışlar.Yarın sorayım bi,sen bekle az zegna ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 buydu sanırım Yalnız nokia hariç tüm telefonlar tavsiye edildi;p [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 04:45 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Hani K850i alacaktın yalancı yalancı sana kimse inanmaz...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Bana dediysen k850i alacaktım evet. Ancak w960i ile henüz tanısmamıstım o sıralar. Sonra karşıma w960i cıktı. Hasta oldum. Kararımı değiştirdim. Evet evet. Manyak oldum artık. w960i alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 6280, 88 le tek farkı 88 in yanında 512mb hafıza kartı vermeleri. onun yerine 6280 alıp 2gb lık hafıza kartı al daha ucuza gelio hhe. ben aldım, 1 gün sora denize düşürdüm süper oldu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 16milyon renk ekrani cok guzel. ince 2mp kamera mp3 radyo hede hodo edge vs varmis iste usb filanda var. fiyatida uygun 500 600 arasiymis. arkadaslar nokia disinda almicam telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ama o son koyduğun telefon hiç hoş durmuyor bence :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Yok çok güzel o telefon.Menüsüde yavaş değil,nokia alsam alacağım tek telefon [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 18:23 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bilmem tipi bana biraz kötü geldi ama tabi kullanmadığım için yorum yapmym =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ben bugun biraz inceledim baya hosuma gitti, arkadasimin tekinden buldum 136mb mi ne bi hafizasi var kartsiz, mirco sd ile artirilabiliomus. telefonun ici baya dolu olmasina ragmen menuler vs cok hizliydi hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 dayıço modeli ney bunun ? boyu filan nası bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 şu sıralar samsung'lar yönetiyo Zegna ama ille nokia demişsin. al birini gitsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bugun gittim aldim valla, hemde sifir 400 milyona. 1 gb diskte dahil, bastim mp3 leri resimleri 400mb kadar, hic yavaslamadi diyebilirim telefon. bi kotulugu symbian yok iste, zaten o yuzden cok hizli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 tüh boşa gitti kandırma çabalarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mayhem bi işi beceremedin... gene kaçırdık elimizden gördünmü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bu symbian ın yavaşlatmaktan başka bi işe yaradığını görmedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar