Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dokuz Eylül Üniversitesi Kayıt Sorunsalı

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şimdik bildiğiniz üzere deu da bankamatik öğrenci kartı uygulaması var son senelerde, haliyle kafam biraz karıştı eve iş bankasından sözleşme gelmesiyle falan.. Şimdi ben yanlış anlamadıysam şu adımları izleyeceğim:

1) 3 eylül günü iş bankasına harç+borç vs yatır
2) Parayı yatırdıktan sonra webden kaydol
3) 6 eylül günü git vesikalık diplopa ikametgah vs teslim et
4) bu kadar

sanırım kayıt için başka birşey yok, varsa lütfen bilgilendirin sakata gelmiym. ama eve iş bankasından kredi kartı sözleşmesi geldi kayıt kağıtlarıyla birlikte imzala falan diyor bunu ne ara nasıl yapacam?

ayrıca 10 eylülde ingilizce seviye hedesine girmek zorunlu diyor girmesem ne oluyor? bi de yanlışlıkla geçersem (evet geçmek istemiyorum) geri dönüşü oluyor mu? ya da girip hiçbişi yapmazsam aa ezik bu diyip dövüyolar mı? tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliorm saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin gibi yapcaksın
3ünde gidicen para yatırcaksın netten dandirik bir form dolduracksın sonra belirtilen zamanda fakültene gidip kaydını tamamlicaksin

o iş bankası zımbırtısını bankaya vericeksin bizim fakülte balçovada içinde de iş bankası var oraya verilcek

hz sınavına girmesen bişi olmaz hz okursun geçersen istersen hz okuyabiliyor musun bilmiyorum zor bi sınav değil ing sınavı rahat geçiyorsun fakültene göre geçirmeye bakıyorlar hatta çünkü kapasitesi ile alınan öğrenci sayısı arasında fark bayağa var
Sosyal ağlarda paylaş

Harcını yatırdıktan sonra gidip kayıt oluyorsun bankamatik kısmını zaten orada kayıt sırasında açtırıyorlar.

Muafiyet sınavı ise kolay oluyor. 100 adet soru okuduğunu anlama, boşluk doldurma, bilgidiğin öss türkçe kısmı gibi bir sınav yapıyorlar. sonunda 3 konu arasından 1 writeing parçası seçiyorsun. ona göre birşeyler yazıyorsun. sınav aslında zor delinebilir ama bir çok kişiyi öteledikleri için kolay gözüküyor :)

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 16:59 tarihinde, Bloodless tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...