Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ya 8 gb'lik ipod almak istiyorum ama fiyatlarını her yerde değişik görüyorum.Bunların fiyatlarının sabit olmasıo gerekmiyor mu?Bide ucuz biyer falan biliyorsanız istanbul asya yakası şık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 fiyatların sabit olması gerekmiyor.. a şirketi 100 lira kar koyar, b şirketi 30 lira kar koyar.. ama bana kalırsa ipok alma.. kibarlıktan bşka bişeyi yok.. ses kalitesi iyi değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ipod nano bence alınacak tek mp3 player. menüsü kullanımı vs itibariyle en user friendly mp3 player. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Evet menüsü falan şık,kolay kullanışlı.Birde nerelerde satılır?Teknosa bimex falan buralarda aşmış fiyatlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 www.teknofiyat.com nerde ucuz nerde pahalı görürsün burda.. bir de www.akakce.com vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar