Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öğrenim kredisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baktım göremedim bugün de son başvuru tarihiymiş..tam olarak da bir bilgim yok.herkes alamıyormuş sanırım.avantajlı mıdır?çok mu geç kaldım hala başvurabilir miyim?özel okulda okuyanlar başvurabiliyor mu(örn:bilkent.)
teşekkürler ederim..
Mesaj tarihi:
burslu okuyanlara cıkmaz. fakirlere cıkıyo.
tam bilmiorum ayda 100 falan alıyosun.başlamadan 4-5 milyarlık geri ödeme şeysi imzalıyosun okul bitince geriye ödüyosun.
olmasa da olur yani.
Mesaj tarihi:
Ayda 150 veriyorlar.Geri ödemeli olduğu için herkese çıkıyor diye biliyorum.Geri ödemesiz burslar sadece fakir ailelere çıkıyor.Özel okulda okuyanlarda başvurabiliyor.

[ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 22:29 tarihinde, Feeblemind tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Çıkar çıkar. Ayda 150 alıyom ben. Devlet üni.si. Sonra paşa paşa ödeyecem ama öğrencilikte iyi oluyo. Aileye ne kadar az yüklenirsem o kadar iyi hesabı.
Mesaj tarihi:
İkisinede öss kağıdından başvuralabiliyor ben öyle yaptım en azından.

Karşılıksız(1ytl geri ödemesi var sadece kağıt parası :D) olan başbakanlık kredisi diye geçiyor. Bazı şartları var. Örneğin; 2'den fazla alttan dersiniz olmicak. Olursa öğrenim kredisine dönüyor.

Karşılıklı olan öğrenim kredisi. Senede imza atıyorsunuz. Ben 10 milyara attım 2 sene önce.

İkiside 150 ytl.
  • Yeni Oluştur...