IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 baktım göremedim bugün de son başvuru tarihiymiş..tam olarak da bir bilgim yok.herkes alamıyormuş sanırım.avantajlı mıdır?çok mu geç kaldım hala başvurabilir miyim?özel okulda okuyanlar başvurabiliyor mu(örn:bilkent.) teşekkürler ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 burslu okuyanlara cıkmaz. fakirlere cıkıyo. tam bilmiorum ayda 100 falan alıyosun.başlamadan 4-5 milyarlık geri ödeme şeysi imzalıyosun okul bitince geriye ödüyosun. olmasa da olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feeblemind Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ayda 150 veriyorlar.Geri ödemeli olduğu için herkese çıkıyor diye biliyorum.Geri ödemesiz burslar sadece fakir ailelere çıkıyor.Özel okulda okuyanlarda başvurabiliyor. [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 22:29 tarihinde, Feeblemind tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 özel okulda okumamama rağmen bana cıkmamıştı öğrenim kredisi. katkı kredisi cıkmıstı. fakiriz üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 öğrenim kredisi çoğu kişiye çıkar ya en azından bana öyle dediler çıkar dimi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Çıkar çıkar. Ayda 150 alıyom ben. Devlet üni.si. Sonra paşa paşa ödeyecem ama öğrencilikte iyi oluyo. Aileye ne kadar az yüklenirsem o kadar iyi hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 başka yerden burslu olunca çıkmıyor özel okul burslusuyla alakalı değil sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ablam alıyo ayda 150.Geri ödemesiz.Fakir miyiz hayır.İşi bilicen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ne alıyo abi. öğrenim kredisi mi alıyo nerden ne alıyo. yök öğrenim alıyosa yok öle opsiyon geri ödemesiz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 erbakan başbakanken ablam başbakanlık bursu alıyodu. çok kebabtı. başvurun derim. tayyipte aksatmaz büyük ihtimal.sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 burs o.İzmir'de de piriştina bursu veriliyo geri ödemeden.Bazı halsiyetsizlerde imkanı olmasına rağmen maddiyatı düşük gösterip başvuruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 maddi durumumuzun kötü olduunu söyleyemem ilkokulda hocaların hırsı yüzünden dpy bursu aldım zaten 1 çocuğun hakkını yedim.almadığım iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 kimsenin hakkını yemiyorsun öğrenim kredisinde,adı üstünde kredi ilerde ödeyeceksin,başvurup da çıkmayan bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ben karşılıksız burstan bahsettim bir önceki entryde krediden değil.ayrıca herkese çıkmıyormuş doğrudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 evet karşılıksız burs herkese çıkmıyor doğrudur,kredi de geç kaldıysan 2. sene de başvurabiliyorsun ayrıca,ben 2. sınıftan itibaren almaya başlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ya ben sevmiyorum katkı kredisi olayını... sanki bedava veriyolar... sonra ödemesi zor gelir bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 isabella bıraak yavsss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 said: Sonra paşa paşa ödeyecem ama öğrencilikte iyi oluyo. Aileye ne kadar az yüklenirsem o kadar iyi hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 İkisinede öss kağıdından başvuralabiliyor ben öyle yaptım en azından. Karşılıksız(1ytl geri ödemesi var sadece kağıt parası :D) olan başbakanlık kredisi diye geçiyor. Bazı şartları var. Örneğin; 2'den fazla alttan dersiniz olmicak. Olursa öğrenim kredisine dönüyor. Karşılıklı olan öğrenim kredisi. Senede imza atıyorsunuz. Ben 10 milyara attım 2 sene önce. İkiside 150 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar