Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 iyi abi ay kadar olcak ok 55 milyon km deki sey 380 bin km şeyle aynı boyutta görüncek,msn forward sallamalarını gelip yazın buraya bide lol deyin millete [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 22:55 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 valla dostum SALAK gibi yazarsan anlamayabilirim.birazcık anlatımına dikkat et sende
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 lol. başka anlamayan var mı ? varsa anlamadığı kısım ile birlikte soruversin :)
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 yaw bilimle ilgili topicte bile laf atıonuz birbirinize. herkes atsın iddiasını 27 ağustosta belli olur. Not: Bence mail sıkış.
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 dayı yanlış anlaşılma varmış hallettik öm dan ben adamı olur böyle bişey diyor sanıyordum oda olmaz demeye getiriyormuş dfgh [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 01:33 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 gökteki en parlak yıldız güneştir yaklaşımı on numara olmuş tebrik ediyorum. basıp gitsin şimdi bunu uyduran haysiyetsizler, düzgün cümleler kursunlar.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Gökteki en parlak yıldızdan daha parlaktı derken geceden bahsettiğimi anlayamamış olmanız üzücü..
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Her yıl gazetelerin falan yaptığı haberdir bu. Her yıl 12 Ağustos gecesi meteor yağmuru vardır -ki doğru-, her yıl Ağustos sonlarında Mars Dünya son 5432142 yılın en yakın seviyesine gelir dolunay gibi görünür falan -tam bomba-. Zopik bu haberleri eleştirmiş yazısında. Yalnız Mars bazı dönemlerde gökyüzünde gözle seçilebilir duruma gelir gerçektende. Benim hatırladığım 2003 yılının yazında son bilmemkaç yılın en yakın seviyesine gelecek bu gece dendiğinde herkes o gece yakınlardaki bi gözlemevine hücum etmişti. Halbuki 1 gecede o kadar yakaşacak değil önceki ve sonraki gecelerde de gidilse olurdu. Aynı dönemde Mars gökyüzünde çıplak gözle seçilebiliyordu fakat bakır rengine benzer parlak bi yıldız kadardı. Ay ile uzaktan yakından alakası olmayacak şekilde.
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ay gibi görünecek demek ne demek yafs ayın marsa oranına baktıktan sonra aradaki mesafeyi de bu orana uyarlarsak normal bir yıldız gibi görüneceğini tahmin edebiliriz marsın. bi de cekim gücünü fazla abartmışsınız. aynı zamanda venüs bile göründü 10 ay önce fln.
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 said: ben ay kadar büyük olacak demedim. bakıcaz artık. metre elde ölçeriz. fistan haklı. ayrıca phauhauhua.
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 said: nileppezdel üye § 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 04:41 Gökteki en parlak yıldızdan daha parlaktı derken geceden bahsettiğimi anlayamamış olmanız üzücü.. basit bir şakayı ciddiye alıp yorum yapıyor olman daha da üzücü malesef. ama doğru hepimiz salağız, bir kaçınız akıllı yalnızca.
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ya o alttaki mor rengi olan kuyruklu yıldıza benzeyen şey nedir? çok fena şirin bişey gerçekten merak ettim
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Bu mars sürekli her yıl bir önceki seneden çok net gözüküyor haberleri çıkıyor bir ben göremedim bu gezegeni
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 said: basıp gitsin şimdi bunu uyduran haysiyetsizler, düzgün cümleler kursunlar. Ya mumu bunun basit bir şaka olduğunu nasıl anlayayım, haysiyetsiz demişsin resmen. Sonuna bi smiley falan koysan neyse de.. :)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 lütfen FW:FW:FW: şeklinde gelen maillerin içeriğini ciddiye almayın. süperkozmozastroloji.net gibi sitelerde çıkan haberleri de bilgi kapsamından saymayın, hayat sizin için daha kolay olacaktır. ben mesela 98 senesinden beri gazetelere inanmıyorum, 98 senesinden bu yana domates'in 200 kere kan yaptığını 200 kere yapmadığını söylediler, en son domates zararlı diyorlardı sonra Vatan'ın pazar ekinde kansere iyi geliyor dendi. gazetelere göre köpeklere pirinç bulgur makarna yedirmek zararlıdır mesela. ancak aslında; dengeli kullandığınız sürece her şey sağlığa yararlıdır, hayattaki yegane zararlı şeyler sigara, alkol ve uyuşturucudur. (sabah kalkıp 1.5 adana yiyorsanız kırmızı etle ilgili bir kolestrol probleminiz olabilir) lütfen noterden tasdikli olmayan hiç bir bilgiyi bu siteye yazmayın, değerli vaktimizi harcamayın.
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 AGALAR BEN MARSI TUTGARIM K ORKMAYIN ÜÇ ÜNLEM
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 - "abi, mars gel yanaş bi 2 konuşalım.. " - "yok, raid e gitcem, tempus tanklıycak bu sefer, seth de var. epix!" - "hmm peki ok.. " mars= savaş tanrısı :)
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 1 saat kadar once arkadasla eve gelirken ay'i gorduk, ve hayatimda gordugum en buyuk dolunaydi.. Bildigimiz ayin en az 1.5 2 kati buyuklugunde bisiydi.. Bayagi dumur olduk, simdi bu topic'i gorunce acaba mars mi dedim.. Belkide oyleydi.. essek kadardi kamyon fari gibi yaniyodu tepede, sastik kaldik..
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 sana öyle gelmiş.55 milyon km uzaklıktaki bişeyin kutup yıldızının 2 katı görünmesi bile mümkün değil =P (parlak diye biraz büyük görünüyo onu hesaba katarak şey ettirdim) [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:55 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 yarın dananın kuyruğu kopacak bakalım kim haklı öğrencez :D
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 27 austos 00:30da mı 28 austos 00:30 damı bu? 27 austos gecesi demiş de :p
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 oha dündü demi ben 27 diyince bu gece bakçaktım fak
Öne çıkan mesajlar