Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 1.boot = hdd 2 ve 3.bootlar kapalı floopy kapalı boot sıralamasındada windowsun oldugu hdd 1.sırada fakat bilgisayarı baştan başlattıgımda boot failed please insert system disk diyor.. windows cdsi takıyorum. herhangi bir tuşa basmazsanız windows acılıyor biliyorsunuz. ancak böyle acabiliyorum pcyi sebep ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 BootFrom CdRom gibi bir seçenek varmı ,varsa "enabled" konumdamı diye BIOS'unu iyice kontrol edermisin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 yok yani böle yapmasına sebep hiçbirşey yok ya.sıyırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 diksin sata di mi? bi de eski ide disk var mı bununla beraber? [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:13 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 win yüklü olan sata. birde ide var evet. ama yeni olan birşey degilki 1 senedir bunları kullanıyorum kaç kere format attım böyle birşey olmamıştı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Yeni olmayabilir evet, ama bu problem ne alakadır bilmiyorum bu konfigüraysonda oluyo. IDE hddyi çıkarıp bi çalıştırmayı dene. daha sonra, SATA'nın ayarlarından hangi adreste olduğunu kontorl et. (primary mi secondary mi slav/master mı falan... biliyosundur zate) daha sora IDE Hdd nerede onu kontorl et. Farklı olsalar bile, çakıştırmadan yerini falan bi değiştir.. Düzeliyo kurcalayınca :) Ama cidden ne alakadır bilmiyorum, son bir iki ayda en az 3 bilgisayar böyle problemle geldi bana. Hepsi de aynı şekilde düzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 hmm tamam, data transfer var şu an o bitsin öyle deniyim. büyük ihtimal dvd ide primary ide hdd ise ide slave konumunda biosta. yerleşebilecek başka yerleri yok başka zaten dimi :) bu arada 1 senedir aynı xp cdsini kullanıyordum bu sefer son updateleri içinde olan farklı bir tane denedim , bi faydası olurmu belirtiyim dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bişey farkediceeni sanmam update ile. ama bu problem genelde o adreslerin çakışmasından oluyo. (bazen çakışma olmadan da oluyo o nedendir hiç anlamadım :P ama kurcalayınca düzeliyo) [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:50 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bana kalırsa, sorunun açılış sırası (boot sequence) ile ilgili değil, sırası gelen aletin açılışı tamamlayamaması ile ilgili. sadece cdden açılmasının sebebi de cddeki boot.ini dosyasının sorunsuz, harddiskinindekinin ise sorunlu olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Aynı problemi ben de yaşıyorum şu an, virüs mü var acaba piyasada. Ama bende bir mavi ekran gösterip 30 saliseliğine kapanıyor. Nasıl tamir edilir boot acaba. Bir de harddisk göçmüş olabilir. Dün oyun oynuyormuş, çok ağırlaşmış, Win tuşuyla desktopa gelmiş. 20 dakika beklemiş kiltilendiği için bilgisayar, bir şey olmayınca restart atmış. Linuxte sda1 olarak görebiliyorum ama içine giremiyorum, ntfsyi okuyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 yok ne yaptıysam olmadı. bu hdddeki boot.ini düzelme şansım varmı format atmadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Queen chkdsk yapacaksın disketle açıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar