MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bugun cumartesi, akarr tabi.off off diim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 swvioem laaaaaaaaaaaaaaaaaan seviorm seni işte bu be deliler gibiiim bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 patlat hocam karpuzu ver eline topuzu paladin varmış arada ko dötüne narkozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ne alakası var olum cumartesiyle her güniçilir ayzgyagygzyagyzhz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bugün alkolsüz bira ictim, alkollü saniyordum ben. 1 sise bittikten sonra ''eheüü kafa oldum '' deme denyolugunda bulundum. ahehaha öyle gelmisti ama. cidden. can sikintisi iste neler hissettiriyor, neler yaptiriyor insana. abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ko sux, paladinlerin pvpde 7 ceddine neredeyse kufretmis bir insan olarak fuck off diorum :D off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 @ nil psikolojik sarhoş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ince bardak dilberi yudum yudum içmeli tıpkı yeni rakı gibii fiki fuku sesleri fil gibi pipileri fışkısı derya deniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 +1 demeden diiemiceeeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 meleklerin sozu war beeeeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 pehh konuyu gördümde eski günlerim geldi aklıma daha demınde bızım sokakta bagıra bagır şarkı söleyen elemanlar vardı onlardan duydugum bı sarkı sözüyle konuya girmek istiyorum :) Bir şişe şarap sırdaşım olsun Yanında sigara,mezesi olsun(2) Sakın bana dokunma Taş bastım bağrıma Kadehlere merhaba Aşkım sana elveda Her gece içtim kendimden geçtim Bir vefasız yar için içkiyi seçtim(2) Sakın bana dokunma Taş bastım bağrıma Kadehlere merhaba Aşkım sana elveda tey teyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 at gibi bakar bana gözleri yakar içimi fışkırık sözleri koyar nargilenin üstüne közleri bu şiiri okur patinin mölözleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kurşun adres sormazki sormuo işte ya sormuo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hardter yuru sarapci kardesim :) [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 03:41 tarihinde, MyDyingBride tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 eyw my dying bride şarapçılıgıda bırakıyoruz bu gidişle şarabımız oldu 5mılyon hiç anlamıyorlar bizi :(:(:(:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 asker adres sormazki vuracak bize en derinden darbelerde yine yüreğim akp çaresiz döngel yine cehalet geri sar yurduma sevgiyi türban gibi muhtacım sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 @Lexius; lol @hardter; dimitri ftw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 semih alkollü ortamada siyaset karıstıyıon ya hll olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ay seni anlatıyor ta derinden ölümü içiyorum ben ellerinden farksızım köşeye sıkışmış cesetten laleler mezarımda sen neredesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hocam dimitri ne ya ilk defa duyuyorm :D pagosun yerini tutar mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 olum harbiden guzelim.lavuklar ne verdiyse ictim (vodka, raki, bira, tekila). aşşırıyım anlicaniz.gecin dalganizi :D edit:"dimitrikopulos", bilen bilir :P [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 03:47 tarihinde, MyDyingBride tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ahahu yok olm ya dalga amaçlı deil :D harbi merakımdan soruom :D asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 sen güzel ben güzel kızlar güzel jantlar güzel araba güzel benzin güzel bu pati bu ahali adamı üzer dikkat et koluna eroin adamı süzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 alacan krom 18'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar