revhas Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Bu hafta içinde bir gün guildimiz (R.I.P) ve bir ingiliz rebel guildi arasında meydan savaşı yapılacaktır! Savaş bi aksilik çıkmaz ise 20 ye 20 olarak naboo'nun yeşil düzlüklerinden birinde gerçekleşicek. Savaş sırasında taraflar faction petler dışındaki her şeyi kullanabilicek... imperial ordusuna katılmak isteyenler oyun içinde bana /tell atsınlar....[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ya allahım bilgisayarımda bozulacak zamanı buldu ya..neyse düzelirse gelirim hemen..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Ahh.. Zaman olsa da, "Alpay" adında bir karakter yaratıp, bu organizasyona kadar geliştirebildiğim kadar geliştirip katılmak.. Ama malesef iş yoğunluğu nedeni sadece haftasonları o da hanımın dırdırından sıyırabilirsem... Neyse konuya gelelim, Kettermoor'da oynuyorum ama bu savaşta kalbim sizlerle, şu dünyada bu adamları sevmediğim kadar başka bir ırk yok sanırım... yok evet yok... Bir düşünürün dediği gibi "Tanrı da biliyor ki hepsini bir adaya tıkmış" Gazanız mübarek olsun Göktuğ Tetik[hline]Kumadam of Moonglow Liche *İlk önce MUD vardı, ama biz ilk "Ultima Online" ı tanıdık* .:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Niye petler oluyoki.Rancorlu 3 tane ch li adam gelse gebertirler herkesi.CH olmayanlar nolucak ozaman?[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanthoi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 eheh karsi tarafta olurum belki 1 2 pis numaram var buyuk savaslar icin :)) baya keyfli gozukuo Vanthoi Master TKA Master Brawler Master Surgeon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 rancorun commando karşısında pek bi şansı olmaz.. bizzat gözümle gördüm..[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: Kumadam, 14 October 2003 21:14 tarihinde demiş ki: Zaman olsa da, "Alpay" adında bir karakter yaratıp, bu organizasyona kadar geliştirebildiğim kadar geliştirip katılmak.. eahuaua ! :lol:[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 battlefieldde normal pet cikaramiyosunuz sanirim[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 beyler saatini ve yerini mesaj atin kostura kostura gelirim, 5000 - imp puani sifirlamak biraz zor oluyor ama yetistiririm yetistirmesemde 1 yolunu buluruz, mutlaka haberim olsun gelecem. bi de is saatlerinden sonasina denk gelirse sevinirim yeni faction kardeslerim benim ahaha, saat 18 den sona her saat olur. long live imparator :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 krayt scatterımı satmazdim bilseydim rev 1 gun once soyleseydin keske neyse hemen bi tane daha buliim:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Escobar, 14 October 2003 22:11 tarihinde demiş ki: Niye petler oluyoki.Rancorlu 3 tane ch li adam gelse gebertirler herkesi.CH olmayanlar nolucak ozaman? Hehe bizde CH'yiz be guzelim. Pet konusunda korkun olmasin bizim tarafta daha çok pet olacağının garantisini veririm :).[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 pet bol bizde..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Delidumrul / Gazap / Zorbey Comando /Bh /Master Dr + Pistoler Bizide katin listenize Imp fp yi + ya gecirdik mi tamamdir.. [Bu mesaj DeLiDuMRuL tarafından 15 October 2003 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 tamamdır krayt scatterimida aldim:) ben hazırım yanlız bu savas cok cabuk biticek 20kisi az bence[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: sadATS2, 15 October 2003 10:27 tarihinde demiş ki: long live imparator :) Rebellar böyle işte, bi anda satıveriyorlar amaçlarını... :-P Noldu hani imparatora, imparatorluğa karşı savaşıyodunuz? :-) Burdan tüm rebel dostlara çağrımı yeniliyorum, bırakın asiliği, yol yakınken dönün, aramıza katılın. Emin olun gereken saygıyı, sevgiyi RIP'de bulacaksınız.[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 imp fp yi sifirliycaz diyen arkadaslara inanamiyorum.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Enginar, 15 October 2003 12:34 tarihinde demiş ki: said: Escobar, 14 October 2003 22:11 tarihinde demiş ki: Niye petler oluyoki.Rancorlu 3 tane ch li adam gelse gebertirler herkesi.CH olmayanlar nolucak ozaman? Hehe bizde CH'yiz be guzelim. Pet konusunda korkun olmasin bizim tarafta daha çok pet olacağının garantisini veririm :).[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi PA'da rancor çıkarabilecek Master CH bi ben bi de Mühendis var sanırım. Ama bunun yanında graul ve bilumum "medium" level pet çıkarabilecek çok kişi var... Petler sorun diil, kendinize bi guard atadınız mı sorun yok. Ama geçen gün Jinnz'in benim rancorda denediği silahtan (scatterdı sanırım emin diilim) onlarda da varsa üzülürüz yani... NPC'lere karşı bişi diil ama petlere karşı çok etkili, 10k ham 10 saniyede 0 olmuştu...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: unity100, 15 October 2003 15:13 tarihinde demiş ki: imp fp yi sifirliycaz diyen arkadaslara inanamiyorum.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com E işte Enako gör rebellionun durumunu... Gel sen de katıl bize, senin gibi güçlü birini aramızda görmek isteriz... Yoksa çöküşünüzü seyretmek üzücü olacak...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: revhas, 14 October 2003 19:01 tarihinde demiş ki: Bu hafta içinde bir gün guildimiz (R.I.P) ve bir ingiliz rebel guildi arasında meydan savaşı yapılacaktır! Savaş bi aksilik çıkmaz ise 20 ye 20 olarak naboo'nun yeşil düzlüklerinden birinde gerçekleşicek. Savaş sırasında taraflar faction petler dışındaki her şeyi kullanabilicek... imperial ordusuna katılmak isteyenler oyun içinde bana /tell atsınlar....[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Bu arada bu rebel scumların PA'sının ismi ne? Önceden bi araştırma yapsaydık? Nedir, ne diildir, nerelerde takılırlar, kaç üyeleri var? Zayıf noktaları, güçlü noktaları??? Beyaznoc bu konuda bi araştırma yapabilir sanırım, boşuna mı seçtik kendisini Spy Network Başı olarak???[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: DA2019, 15 October 2003 15:18 tarihinde demiş ki: E işte Enako gör rebellionun durumunu... Gel sen de katıl bize, senin gibi güçlü birini aramızda görmek isteriz... Yoksa çöküşünüzü seyretmek üzücü olacak...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse canim ciksa rebel fpm sifira inmez. ben bu oyunu aldiysam temiz yuzde 50 sini rebel olmak icin aldim[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 aynen. Kettemoor da bunlardan iyi kebap oluyor, Eclipse de farkli mi Enako? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 valla her aksam saat 8 den sonra anchorda imp begendi pisiyor. geleni indiriyorlar. adam overt olarak shuttleden iniyor, 5 saniye gecmeden yerde.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Lion_Strimple, 15 October 2003 16:23 tarihinde demiş ki: aynen. Kettemoor da bunlardan iyi kebap oluyor, Eclipse de farkli mi Enako? Eclipse de farklı. Biz burda rebelları külbastı yapıyoruz, kebabınız iyi olmuyor... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Eclipste ben bir mangal acayim o zaman bu yakinlarda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Lion_Strimple, 15 October 2003 16:33 tarihinde demiş ki: Eclipste ben bir mangal acayim o zaman bu yakinlarda :p Gel gel bekleriz, PA'ya cantina kurcaz, yemek menüsüne bi de kettemoor külbastısı ekleyelim... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar