Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meydan Savaşı!!! (R.I.P)

revhas

Öne çıkan mesajlar

Bu hafta içinde bir gün guildimiz (R.I.P) ve bir ingiliz rebel guildi arasında meydan savaşı yapılacaktır! Savaş bi aksilik çıkmaz ise 20 ye 20 olarak naboo'nun yeşil düzlüklerinden birinde gerçekleşicek. Savaş sırasında taraflar faction petler dışındaki her şeyi kullanabilicek...

imperial ordusuna katılmak isteyenler oyun içinde bana /tell atsınlar....[hline]Revhas of Eclipse
Royal Imperial Paladins (R.I.P)
Human - Master Smuggler - Pistoleer
Sosyal ağlarda paylaş

Ahh..
Zaman olsa da, "Alpay" adında bir karakter yaratıp, bu organizasyona kadar geliştirebildiğim kadar geliştirip katılmak..
Ama malesef iş yoğunluğu nedeni sadece haftasonları o da hanımın dırdırından sıyırabilirsem...
Neyse konuya gelelim,
Kettermoor'da oynuyorum ama bu savaşta kalbim sizlerle, şu dünyada bu adamları sevmediğim kadar başka bir ırk yok sanırım...
yok evet yok...
Bir düşünürün dediği gibi "Tanrı da biliyor ki hepsini bir adaya tıkmış"
Gazanız mübarek olsun
Göktuğ Tetik[hline]Kumadam of Moonglow
Liche
*İlk önce MUD vardı, ama biz ilk "Ultima Online" ı tanıdık*

.:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Sosyal ağlarda paylaş

beyler saatini ve yerini mesaj atin kostura kostura gelirim, 5000 - imp puani sifirlamak biraz zor oluyor ama yetistiririm yetistirmesemde 1 yolunu buluruz, mutlaka haberim olsun gelecem. bi de is saatlerinden sonasina denk gelirse sevinirim yeni faction kardeslerim benim ahaha, saat 18 den sona her saat olur. long live imparator :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Escobar, 14 October 2003 22:11 tarihinde demiş ki:
Niye petler oluyoki.Rancorlu 3 tane ch li adam gelse gebertirler herkesi.CH olmayanlar nolucak ozaman?

Hehe bizde CH'yiz be guzelim. Pet konusunda korkun olmasin bizim tarafta daha çok pet olacağının garantisini veririm :).[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 15 October 2003 10:27 tarihinde demiş ki:
long live imparator :)

Rebellar böyle işte, bi anda satıveriyorlar amaçlarını... :-P Noldu hani imparatora, imparatorluğa karşı savaşıyodunuz? :-)

Burdan tüm rebel dostlara çağrımı yeniliyorum, bırakın asiliği, yol yakınken dönün, aramıza katılın. Emin olun gereken saygıyı, sevgiyi RIP'de bulacaksınız.[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Enginar, 15 October 2003 12:34 tarihinde demiş ki:
said:
Escobar, 14 October 2003 22:11 tarihinde demiş ki:
Niye petler oluyoki.Rancorlu 3 tane ch li adam gelse gebertirler herkesi.CH olmayanlar nolucak ozaman?

Hehe bizde CH'yiz be guzelim. Pet konusunda korkun olmasin bizim tarafta daha çok pet olacağının garantisini veririm :).[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi

PA'da rancor çıkarabilecek Master CH bi ben bi de Mühendis var sanırım. Ama bunun yanında graul ve bilumum "medium" level pet çıkarabilecek çok kişi var... Petler sorun diil, kendinize bi guard atadınız mı sorun yok. Ama geçen gün Jinnz'in benim rancorda denediği silahtan (scatterdı sanırım emin diilim) onlarda da varsa üzülürüz yani... NPC'lere karşı bişi diil ama petlere karşı çok etkili, 10k ham 10 saniyede 0 olmuştu...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 15 October 2003 15:13 tarihinde demiş ki:
imp fp yi sifirliycaz diyen arkadaslara inanamiyorum.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

E işte Enako gör rebellionun durumunu... Gel sen de katıl bize, senin gibi güçlü birini aramızda görmek isteriz... Yoksa çöküşünüzü seyretmek üzücü olacak...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
revhas, 14 October 2003 19:01 tarihinde demiş ki:
Bu hafta içinde bir gün guildimiz (R.I.P) ve bir ingiliz rebel guildi arasında meydan savaşı yapılacaktır! Savaş bi aksilik çıkmaz ise 20 ye 20 olarak naboo'nun yeşil düzlüklerinden birinde gerçekleşicek. Savaş sırasında taraflar faction petler dışındaki her şeyi kullanabilicek...

imperial ordusuna katılmak isteyenler oyun içinde bana /tell atsınlar....[hline]Revhas of Eclipse
Royal Imperial Paladins (R.I.P)
Human - Master Smuggler - Pistoleer

Bu arada bu rebel scumların PA'sının ismi ne? Önceden bi araştırma yapsaydık? Nedir, ne diildir, nerelerde takılırlar, kaç üyeleri var? Zayıf noktaları, güçlü noktaları??? Beyaznoc bu konuda bi araştırma yapabilir sanırım, boşuna mı seçtik kendisini Spy Network Başı olarak???[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 15 October 2003 15:18 tarihinde demiş ki:
E işte Enako gör rebellionun durumunu... Gel sen de katıl bize, senin gibi güçlü birini aramızda görmek isteriz... Yoksa çöküşünüzü seyretmek üzücü olacak...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse

canim ciksa rebel fpm sifira inmez. ben bu oyunu aldiysam temiz yuzde 50 sini rebel olmak icin aldim[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lion_Strimple, 15 October 2003 16:23 tarihinde demiş ki:
aynen. Kettemoor da bunlardan iyi kebap oluyor, Eclipse de farkli mi Enako?

Eclipse de farklı. Biz burda rebelları külbastı yapıyoruz, kebabınız iyi olmuyor... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lion_Strimple, 15 October 2003 16:33 tarihinde demiş ki:
Eclipste ben bir mangal acayim o zaman bu yakinlarda :p

Gel gel bekleriz, PA'ya cantina kurcaz, yemek menüsüne bi de kettemoor külbastısı ekleyelim... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...