Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ferrari HANZO

merovingian

Öne çıkan mesajlar

ek$i sozluk lan party'ye geldiğimde beşiktaş'ta alien internet cafe yakınlarında görmüştüm bu arabayı..
ne cesaret ama? :)
[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse?
burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name.

radiant victor!
//system halted. enjoy the silence.

Sosyal ağlarda paylaş

Bu bişey deil buralarda bi tane kırmızı (rosso corsa'ya benziyo bayaa rengi) bi mazda lantis var S&F amblemi falan koymuş ön çamurluğun yukarısı ile ön kapının arasına Hatta jantlar tek bijonlu ve Ferrari amblemli (tabii orjinal deiller) çok ilginç alet valla :)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

aynı arabayı dün bostancı da silthanas ın evinin önünde gördüm; resmini bile çektim ama upload etmeye üşendim eahu[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Sosyal ağlarda paylaş

99,5 hp
1400 kg
%70 güç kayıplı arkadan itiş :)
0-100 km/h 14.5 sn
100-0 allaha emanet sn
son hız 160 (bayır aşaa 180.5 km/h)
0 airbag
abs falan hak getire
sıralı 4 silindir motor
egzantrik mili göremedim motorda :lol:

bu süper çevik ve atak otomobil bir 360 modenaya bile kafa tutabilir![hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...