Natural Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 rexten aşağıya inerkene köşede bi dükkan war orası deil orayı geçip aşşağı inerkene sokakta bi yer daha war ordan işte! jackson da tünelde isteyen gidip görebilir![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b]
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 model ne[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Natural Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 resmini koydum biraz araştırırsan www.laylaylom.com dan bulabilirsin modeli[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b]
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 aldıgını souoruz cnm kardeşim ibanezi[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Natural Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 hem anlama özürlüğüm hem paranoyağım![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b]
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 buna arkadaş arasında sölediğimiz bi laf wardır küfürlü ama burda sölenir: hay mına koyim özürlü çıktı bu da[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Natural Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 herkez sen mi?[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b]
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 marka hiçbirşeydir klavye ve manyetik herşey.... ps: türkiye canlı dinlediğim gitaristlerin arasından en beğendiğim ikisinin biri modifiye edilmiş usa strat diğeride adı bile belli olmayan aspında gypsy yazan bi gitar kullanıyo. birinde texas hot single diğerinde dimarzio...[hline]smthng bout sex&dirt
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 abi marka hiçbirşey deil işçilik die bişi war mesela şimdi dela da bende ve naturlade ibanez var dela ile benimki japon natural in ki kore. delanın kinin ağacı benimkinden iyi işlenmiş benim ki de naturalinkinden.ayrıca jacksonların neckle body oturtmalı oldugu için son perdelere ulaşım zor.ibanezlerde klabye daha iyi ve 4 tane vida war kolay ulaşım war. bu da marka oluo modifiye amerikan strat demişin daha nolsun strat abi işte =) dierini bilmiorum..[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Öne çıkan mesajlar