Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Merhabalar Bir free forum ile başladık. Ama bu macera yolunda bizlere katılacak olan kişilerle birlikte bu professiyonelleşmeye kadar gidicek. Öncelikle Forum adresimiz. Http://senaristim.tr.cx Forumun ana konusu Senaryo üzerine senaryo dersleri senaryo örnekleri sizin yolladığınız senaryolar. Takılı kaldığınız senaryonuza akıl gelicek fikirler v.b bir çok eklenti daha.. Sinema üzerine montaj " Adobe Premiere " , " After Effect " ve bir çok montaj programları konusunda sizin aydınlatıcak olan prof. kadromuz. Http://senaristim.tr.cx Şimdilik bu kadar katılmak isterseniz bekleriz... saygılarımla... edit : Sayfa boş sanmayın üyelik alındıkdan sonra sayfa açılıcaktır. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 13:44 tarihinde, Nostredamus tarafından güncellenmiştir ]
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Üye oldum, bu işe meraklı insanlar için süper bir kaynak.
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 teşekkürler. Umarım kitle oluşurda. Çok güzel şeyler ortaya çıkar.
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ben de katılayım siteye iyiye benziyor.
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bu kadar mı ilgi var? Senaristliğe
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 dostum isterseniz size profesyonel destek sağlayabilirim, bi bakıma sponsorluk gibi..
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Sevinirim ö.m olarak msn adresimi atıyım size.
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bu arada izmirde başlıcak olan trt dizinde figürasyon (figüran) grubuna girmek isteyenlerde duyurular bölümündeki başlıktakini okuyabilirler.
Öne çıkan mesajlar