Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Önümüzdeki aya elime Toshiba Satellite L40 - 139 model laptop geçecek. Bu arkadaşı ne kadar araştırdıysam da kendisinin ses kartı hakkında doğru düzgün bi bilgi bulamadım(Toshiba'nın dahi kendi sitesinde "Bası geliştirilmiş stereo" gibi teknik bir açıklamadan korkunç derecede uzak bi geyik var). Her neyse bu arkadaşın ses kartı zaten on-boarddur da merak ettiğim 5+1'i destekleyip desteklemediği. Sonra boşuna 200küsür milyon yedirmeyek... Hadin Rasgele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 *cough* sabancıya girdim *cough* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 altec lansing li bi model begenmeni tavsiye ederim.. ya da harici ses karti, crative in var sanirim 5.1 destekleyen harici karti notebooklar icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 sorun aslinda duzgun hoparlor sistemi olmayisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 altec e +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 *cough*Sabancı'ya girmedim, zaten Sabancı'daydım *cough*:) Dolayısıyla model beğenme gibi bir durumum ne yazık ki yok:S Sonuçta anladığım kadarıyla elimdeki 5.1 destekli kartı takmazlarsa seve seve(!) 2+1'e kaldık yine yadigar... Saolanzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar