oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ya ben pardus kurdum ama sistemin yazı tipini begenmedim.. siz neler kullanıyorsunuz? tasmada pek bişe yok, ek olarak indirebileceğimiz bi paket var mı yazı tipi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bildiğim kadarı ile henüz font ve temalar hakkında çalışmaları sürüyor.Henüz elde edebilceğin bir kaynak yok diye biliyorum.Ama yinede belli olmaz biraz daha araştır derim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hmm, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Windows YazıTiplerini , Yazıtipi kurucusundan kurabilirsin (Eğer Windows disk bölümünü tanıttıysan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 "msttcorefonts" isimli bi paket var ubuntu'da. microsoft fontlarını otomatik kuruyo windows kurulu olmasa bile. belki pardus'ta da vardır. neydi ya PiSi miydi packet manager, oraya bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 dostum senin için ufak bir araştırma yaptım.Default fontların dışında X11 adında bir font dosyasına rastladım.Sana dosyayı göndermiyeceğim çünkü kuran birkaç kişiden anlaşılıyoki bu font dosyasını kurduktan sonra pardus biraz karışmış :=) Bence illa pardus kullanıcam diyosan kaderine razı gelip o default fontlarla biraz idare et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ben de yukarıdaki metodları uyguladım windowstaki fontları ekledim kurmadım herhangi birini daha.. neyse ellemeyelim o zaman biz şimdilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar