Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 manzarası,denizi,Odalari,yemekleri,Full pansiyon oluşu(yabancı alkol)... Bu kriterlere göre Gidenlere,yaşayanlara sorarım. Marmaris in en iyi otel i hangisidir ?
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Grand Azur vardı bir ara. en iyi otel oydu. Munamar falan da iyidir ama.
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ben marmariste magiclife a gitmiştim.güzeldi. biraz şehir dışıydı ama...
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kaç yıl önceden bahsediyoruz Chip ? Otel öyle birşeyki bir kaç yıl once türkiyenin en iyisi olan şimdi en berbat otellerden biri olabiliyor. bknz: Topkapi palace
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 en az üç yıl geçmiştir marmarise gideli. ama grand azur en büyük oteliydi marmarisin.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Marmaris in en güzel oteli Grand Azur mudur şimdi. marmaristeki oteller antalya ve bodruma göre baya sönük kalmışlar :/ . Dedim en azından 1 yada 2 tane çok güzel otel vardır.
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 grand azur kral oteldi gerçekten de. ama bir de elegance vardır. ikisi en güzelleridir hala diye biliyorum ben.
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 byaa marmariste yasadm hala yazları giderim ama evde kaldıgım icin otelleri bilmem pek. gozlemlerime dayanarak solersem, grand azur iidr ama yazıcıyı unutmamak lazm. marmariste bildiinz gbi adam gbi bi beach club tarzı yer yok hep halk plajımsı oluo, yazıcının onunde guzel bi beach club var marmariste tek gibi bisi konsept olarak. mares de fena degil guzel oteldir. bunlar dısındaki her yer sacma olur gibi gelio cunku gelen yabancı turist kalitesi 0ın altında oldugu icin otellerin de suyu cıkmıs durumda marmariste
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 hadiya :( . Marmaris in denizini çok övüyorlar bende kararsız kaldim. Fethiye yada Marmaris e gidicem fakat hala güzel bir otel bulmuş değilim. Fethiyede Lykia World ün güzel olduğunu biliyordum . Aradım gerçekten çok saçmalamışlar. Yerli-Yabancı fiyat farkının bu kadar fark olduğu bir yer daha görmedim. Yerli turist in 300 milyona kaldığı yerde yabancı turist 160-180 milyon ödüyor
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Bodrum baydı ( değişiklik olsun istiyorum). Antalyanın güzel otellerinden birinde (kemer,side) tuz ve boklu denizinde de yüzmek istemiyorum. fethiye,marmariste güzel otel hiç yokmu :( [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 14:53 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Lykia World'e turla gitmen lazım o dediğin fiyatlar turla geliyor diye elemanlar. Kral yerdir üstüne tanımam.
Öne çıkan mesajlar