Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marmaris'in en iyi Otel'i ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Marmaris in en güzel oteli Grand Azur mudur şimdi.

marmaristeki oteller antalya ve bodruma göre baya sönük kalmışlar :/ . Dedim en azından 1 yada 2 tane çok güzel otel vardır.
Mesaj tarihi:
byaa marmariste yasadm hala yazları giderim ama evde kaldıgım icin otelleri bilmem pek. gozlemlerime dayanarak solersem, grand azur iidr ama yazıcıyı unutmamak lazm. marmariste bildiinz gbi adam gbi bi beach club tarzı yer yok hep halk plajımsı oluo, yazıcının onunde guzel bi beach club var marmariste tek gibi bisi konsept olarak. mares de fena degil guzel oteldir. bunlar dısındaki her yer sacma olur gibi gelio cunku gelen yabancı turist kalitesi 0ın altında oldugu icin otellerin de suyu cıkmıs durumda marmariste
Mesaj tarihi:
hadiya :( . Marmaris in denizini çok övüyorlar bende kararsız kaldim.

Fethiye yada Marmaris e gidicem fakat hala güzel bir otel bulmuş değilim.

Fethiyede Lykia World ün güzel olduğunu biliyordum . Aradım gerçekten çok saçmalamışlar. Yerli-Yabancı fiyat farkının bu kadar fark olduğu bir yer daha görmedim. Yerli turist in 300 milyona kaldığı yerde yabancı turist 160-180 milyon ödüyor
Mesaj tarihi:
Bodrum baydı ( değişiklik olsun istiyorum).

Antalyanın güzel otellerinden birinde (kemer,side) tuz ve boklu denizinde de yüzmek istemiyorum.
fethiye,marmariste güzel otel hiç yokmu
:(

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 14:53 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...