Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bende sonynin dcr-dvd306e modeli var.mini dvdyi direk bi dvdplayera takınca çalar diye umuyodum çalmıyomuş meğersem.bende bigisayara bağladım usb ile.kamerada connecting dont unplug usb cable dln diyo.ama connecting yazısı geçmiyo bitürlü.bağlanamadı gitti.bilgisayardada h sürücüsü olarak görüyo.bilgisayarımdan basıyorum erişilemez yanlış işlev diye error veriyo. kendi programlarını kullanarak bişeyler yapıyım diyorum. program öyle kalıyo takılıo sonrada yanıt vermiyo diyo bende kapıyorum. aletin kendi menuelinde ne güzel anlatmış.takıyosun direk kameradan memory stick yada dvdyi seçiyosun bilgisayarda direk açılıyo fln diye ama olmuyor.yapamadım bi türlü.sony handycam kullanan varsa nası oluyor biri anlatabilirmi? internettede fazla bi support yokki...
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 acaba usb 2.0 problemimiki?belki usb 1.0 olan porta baalamandan kaynaklanıodur. bide bilgisayarında virüs olma ihtimali var.bi virüs taraması yapsan düzelebilir.
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bende bilgisayarda baya zorlanmıştım sonra kendi programlarıyla yapmıştım ama hatırlamıyorum :(
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 usb 2.0dan bağlıyorum zatende virüs tarmasını deniyim bi olmadı.sanmıyorum ama
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ekrandan, cd ye yazmayı bıtır mı kapa mı ne olucak, cd ye bıdaha bısey kaydedemıyorsun, onu aktıf yapman lazım 30-40 sn dvd nın en dısına kapamayı yapıo sora dvd playerda calısıyor bende, aynısından var. Onu denedınmı ?
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 evt mini dvd yi koyunca dvd playera direk çalışır. cektikten sonra finishing yapcan.
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 konuyla alakasız ama sony kameramda çektiğim videoyu nasul .avi ye filan çevirecem türlü prograamlar denedim ama sonuç alamadım.Ya çok kalitesiz oldu yada yarım yamalak.
Öne çıkan mesajlar