beybin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Arenda ..- evet - hayır - yeter! ..: Been 52 ırktan biri olan guardianlardan kalan sonuncuyum Arenda ..- evet - hayır - yeter! ..: çok ırk yok olmak üzere bak joker de tek kişi kaldı Arenda ..- evet - hayır - yeter! ..: Öle işte teklerden biriyim Arenda ..- evet - hayır - yeter! ..: Sana bir sır veriyiim Arenda ..- evet - hayır - yeter! ..: 4. ruh insan ruhu Arenda ..- evet - hayır - yeter! ..: diğerleri değil Arenda ..- evet - hayır - yeter! ..: Ben .. İnsan değilim.. insan ruhu taşıyorum ama değilim Arenda ..- evet - hayır - yeter! ..: sen insansın Arenda ..- evet - hayır - yeter! ..: Ve o yüzden ben Arenda ..- evet - hayır - yeter! ..: sen değil arenda deşifre ettim seni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 omg wtf. yeah i ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 o yüzdne ben ben değilim sen dediğim sensin ben dediğim de benim hep ama sen sen değlsin ki sana sen diyeyim ben insan değilsem peki ya neyim nedenmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Vücudundan kurtul. Sadece zihnin ve ruhunla yaşa... O zaman toprağın altında nefes alabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 deli bu kız ne diyelim.. [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 04:55 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 rüyamda seni gördüm öldürmek istiyorum seni ama bunun tek suçlusu benim neden mi? ben artık sözlüyüm........ arama beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ben allah oldum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bu guardianlar üreyebilio muydu bak aklıma takıldı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 nedenmi sen değilsin de benim? çünkü ben adet kanı gibi cesur ve sözlüyüm..... nedenmi bu gün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ya o diilde esas blind guardian var hepsinin başı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 dfg [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 05:00 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ben direk sözlüyüm...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ben hiç adet kanı kadar cesur olamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 olup napıcan boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 esas cesaret örneğini spermler gösteriyor..sen milyonlarcasının içinden birinci gel .. gel bide zırva dinle olcak işmi yaw.. yazıktır günahtır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 kuzenim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 3. gözüm ve 4. ruhumu arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: ivy 24 Ağustos 2007, Cuma - 04:54 tarihin de demişki: rüyamda seni gördüm öldürmek istiyorum seni ama bunun tek suçlusu benim neden mi? ben artık sözlüyüm........ arama beni rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ok [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 05:35 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Medivh'in female versiyonumu lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ne bu lan niye uyuyamıyorum aaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bende onu düşünüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 sen harbi niye uyuyamıyosun alkol de var bünyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar