Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni gitarımla ilk bestem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni gitarımla ilk bestemi yaptım :)
Bu adresteki: http://www.myspace.com/altaydagistan Arkana Bak isimli parça.
Ne yazık ki sololarda gene batımışım,bu yıl ağır birşekilde solo gitar dersleri alacağım.
Kayıttaki vokalde de bi problemler var ama çözemedim. Kulaklığı takıp söyleyince tonları algılamak zor oluyor biraz.
Kayıt teçhizatım olmadığı için de hep bi fıssss sesi var. Temiz bir kayıt yapmak için ne kadar paraya ihtiyacım var aşağı yukarı o konuda da yardımcı olabilecek biri var mı?

Beste,sözler hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

Pati'den Akerfeldt arkadaşım,bir davulcu arkadaşım ve Akerfeldt'in tanıştırdığı elektro gitar çalan bir arkadaşla bir grup oluşturuyoruz,haftaya provalara başlayacağız. Bunları işleriz belki biraz.

[ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 16:21 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
gitarın tonları ve melodi çok hoşuma gitti..En kısa zamanda güzel bi kayıt ekipmanına sahip olman dileğiyle :) sözler konusunda da yorumumum şu olur..Biraz piyasa sözler gibi olmuş..Ama güzel anlamlar taşıyo bende güzel şeyler çağrıştırdı..Şarkıyı genel olarak beğendim..Vokalin eskisine göre daha iyi olmuş sanırım..Müzik hayatında başarılar dilerim . ;)
Mesaj tarihi:
bir tek yeni besteni dinledim. kayıt evet kalitesiz ama ben beğendim genel olarak. iyi bir kayıtla çok iyi şeyler yapabilirsin bence. bu arada ekliyorum bizim grubun myspace ine kabul edersin.

ha sıkılırsan bi gün yapcak bişey bulamazsan da bize de bekleriz :) www.myspace.com/makrodalga :)
  • Yeni Oluştur...