Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harika Fikir! Hacker olmak..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar voice printer mi analyser mi nedir onu nasıl kullanacağımı bi türlü bulamadım. bilen var mı? 7-8 tane görevde kullanmam gerek, hepsininde parasını peşin aldık şimdi binecek adamlar tepeme hade olm nerde kaldı bizim iş die

Küçük bi hatırlatma: Her zaman para için size güvenen bi şirketi diğerine satmayın başınıza çok büyük bela açıolar. Anlayamadan tıkıolar hapse.
Mesaj tarihi:
bak naapıcan
şirketin sana ana makinasının ip sini verirler
interNIC e girip o şirketin public access ini bulucan
administrator un phone unu alacan
Voice analyser ı çalıştırıcan, güç verecen.
Adamı arııcan
o hello, hello! derken kaydedicek, editliicek, soora şirkette voice analyse bölümüne gidip analyser açıkken play e basıcan

(sakın kapatma analyser ı işin bitince CPU sunu 0 la yeter :))[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b]
[b]I'm sleepless!
Mesaj tarihi:
merak etme aynısını bende denedim :)))))
laptop olduundan allahtan mikrofon ekranın altında parmakla vurdum hello
who is there falan dedi kapattı.

daha beteri var
şifreyi çözerken I am the administrator falan diyodum[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b]
[b]I'm sleepless!
Mesaj tarihi:
Beyler Uplink için yazı yazmayı düşünüyom (site açmayı deil, yazı yazarsak site açılır) O zamana kadar da bana PM den yardım isterseniz msg atın cevap yazarım :)[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b]
[b]I'm sleepless!
Mesaj tarihi:
Silsen bile bir işe yaramıyor adamlara parayı öde ben her girdiğim şirketin loglarını siliyorum bir arktan duyduguma gore bazı yerlerde trace den yakalanmasan bile logları inceleyip yakalıyorlarmış.Tavsiyem size logları silmeniz.[hline]You Create The Worlds
We Destroy Them.....
Virus[DS]
,/off baydı şu arkadaşların çaktırmadan uzaklaşalım
Mesaj tarihi:
abi hayatın boyunca dos kullanmadın mı?
dir yazıyosun dizinleri gösteriyo
help yazıosun kullanabilecein komutları gösteriyo

ama yapman gereken mouse cursor u aşaıdaki komut yerinin
üstünde tutmak, yoksa yazamassın[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b]
[b]I'm sleepless!
Mesaj tarihi:
vold deil volf
dabi zıçarım vold dersen void gibi :p

bak naapıcan console a girince mouse cursorunu o aşaıdaki yerde tutucan ki bişi yazabilesin, yoksa tek yaptıın amaçsızca enter a basmak olur :))[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b]
[b]I'm sleepless!
Mesaj tarihi:
ben bilmem unix falan
ama dos stili cd ve dir komutları var, help yazınca komutları gösteriyo size.

Oyundda ilerleyince bi şeye girip programı çalıştır türünden şeyler gelecek :))[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b]
[b]I'm sleepless!
Mesaj tarihi:
heh işin ehli olduk içinde rahat rahat geziyorum sistemlerin bütün logları siliyorum eğlence oyun[hline]Korkma ondan bundan
Ne ölümden ne hayattan
Bu dünyada gördüklerinin
Hepsi bir hepsi haktan

Mesaj tarihi:
İpucu : Mutlaka kendi Universite kayıtlarınız ile oynayın ( kötü öğrenci olun ), criminal record'unuzu silin. Bir şey daha vardı. Ben de kaç ay önce oynamıştım. Tam hatırlamıyorum şimdi.

Bu arada en son alet yerine ondan bir öncekini alın ( şu bol CPU lu olanı ) ve onla Decypher yapın. İnanılmaz hızlı yapıyor. Dumur olacaksınız :)

1 ay sonra bu oyundan baymış şekilde göreceğim sizi.[hline]
Ethernass..
A new world..

www.ethernass.com
Mesaj tarihi:
Ben proxy olan serverları girince hiçbirşey silip değiştiremiyorum HUB var proxy_pass var onların cıkan menuye yerleştiriyorum hala aynı sorunu yaşıyorum neden?Başka ne ypamalıyım aynı olay firewall olan yerlerdede geçerli.[hline]You Create The Worlds
We Destroy Them.....
Virus[DS]
,/off baydı şu arkadaşların çaktırmadan uzaklaşalım
Mesaj tarihi:
Belki sistemdeki proxy nin versiyonu seninkinden daha yüksektir.
Ip probe v3 ile karşıdaki sistemleri güvenlik şeylerinin versiyonlarını öğrenebiliyorsun
öyle dene muhtemelen sorun çözülür
Mesaj tarihi:
Zamanı hızlandır mission list ten çıkıp, eninde sonunda gelicektir yeni bişi

Eğer auto acept olmazsa senden bi seviye yukardaki bi işe contact diyerek kabul edebilirsin, ama zorlanabilirsin dikkat et...[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b]
[b]I'm sleepless!
Mesaj tarihi:
o destroy görevinide sanırım sisteme consoldan girip bütün directorylerdeki dosyaları sildikten sonra shutdown atıcaz bilgisayara ben tam yaptım en son system başlatılamadı dedi tam o sırada ekran karardı ve çotank diye şutladılar gatewayden.
ama oyun biraz sıkmaya başladı beni, bankalara girebildikten sonra para sorunu kalmıyor milyonları hesabına geçirdikten sonra sıkılmaya başlanıyor.
  • Yeni Oluştur...