Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harika Fikir! Hacker olmak..

Qui

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar voice printer mi analyser mi nedir onu nasıl kullanacağımı bi türlü bulamadım. bilen var mı? 7-8 tane görevde kullanmam gerek, hepsininde parasını peşin aldık şimdi binecek adamlar tepeme hade olm nerde kaldı bizim iş die

Küçük bi hatırlatma: Her zaman para için size güvenen bi şirketi diğerine satmayın başınıza çok büyük bela açıolar. Anlayamadan tıkıolar hapse.
Sosyal ağlarda paylaş

bak naapıcan
şirketin sana ana makinasının ip sini verirler
interNIC e girip o şirketin public access ini bulucan
administrator un phone unu alacan
Voice analyser ı çalıştırıcan, güç verecen.
Adamı arııcan
o hello, hello! derken kaydedicek, editliicek, soora şirkette voice analyse bölümüne gidip analyser açıkken play e basıcan

(sakın kapatma analyser ı işin bitince CPU sunu 0 la yeter :))[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b]
[b]I'm sleepless!
Sosyal ağlarda paylaş

Silsen bile bir işe yaramıyor adamlara parayı öde ben her girdiğim şirketin loglarını siliyorum bir arktan duyduguma gore bazı yerlerde trace den yakalanmasan bile logları inceleyip yakalıyorlarmış.Tavsiyem size logları silmeniz.[hline]You Create The Worlds
We Destroy Them.....
Virus[DS]
,/off baydı şu arkadaşların çaktırmadan uzaklaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

İpucu : Mutlaka kendi Universite kayıtlarınız ile oynayın ( kötü öğrenci olun ), criminal record'unuzu silin. Bir şey daha vardı. Ben de kaç ay önce oynamıştım. Tam hatırlamıyorum şimdi.

Bu arada en son alet yerine ondan bir öncekini alın ( şu bol CPU lu olanı ) ve onla Decypher yapın. İnanılmaz hızlı yapıyor. Dumur olacaksınız :)

1 ay sonra bu oyundan baymış şekilde göreceğim sizi.[hline]
Ethernass..
A new world..

www.ethernass.com
Sosyal ağlarda paylaş

Ben proxy olan serverları girince hiçbirşey silip değiştiremiyorum HUB var proxy_pass var onların cıkan menuye yerleştiriyorum hala aynı sorunu yaşıyorum neden?Başka ne ypamalıyım aynı olay firewall olan yerlerdede geçerli.[hline]You Create The Worlds
We Destroy Them.....
Virus[DS]
,/off baydı şu arkadaşların çaktırmadan uzaklaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

o destroy görevinide sanırım sisteme consoldan girip bütün directorylerdeki dosyaları sildikten sonra shutdown atıcaz bilgisayara ben tam yaptım en son system başlatılamadı dedi tam o sırada ekran karardı ve çotank diye şutladılar gatewayden.
ama oyun biraz sıkmaya başladı beni, bankalara girebildikten sonra para sorunu kalmıyor milyonları hesabına geçirdikten sonra sıkılmaya başlanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...