Virus-Satan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Hub aldım birtane 20000c ye bide P.pass aldım deli zevkli oyun :)[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus[DS] ,/off baydı şu arkadaşların çaktırmadan uzaklaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Beyler toplanalaım Pepelek Uplink açalım :))) acaip zevkli bi oyun öldürdü beni yaaa...[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 ya arkadaşlar voice printer mi analyser mi nedir onu nasıl kullanacağımı bi türlü bulamadım. bilen var mı? 7-8 tane görevde kullanmam gerek, hepsininde parasını peşin aldık şimdi binecek adamlar tepeme hade olm nerde kaldı bizim iş die Küçük bi hatırlatma: Her zaman para için size güvenen bi şirketi diğerine satmayın başınıza çok büyük bela açıolar. Anlayamadan tıkıolar hapse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 bak naapıcan şirketin sana ana makinasının ip sini verirler interNIC e girip o şirketin public access ini bulucan administrator un phone unu alacan Voice analyser ı çalıştırıcan, güç verecen. Adamı arııcan o hello, hello! derken kaydedicek, editliicek, soora şirkette voice analyse bölümüne gidip analyser açıkken play e basıcan (sakın kapatma analyser ı işin bitince CPU sunu 0 la yeter :))[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 ehueh bende kasıp microfon takmıştım makineye aeuhue amma gülüom şimdi ha olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 merak etme aynısını bende denedim :))))) laptop olduundan allahtan mikrofon ekranın altında parmakla vurdum hello who is there falan dedi kapattı. daha beteri var şifreyi çözerken I am the administrator falan diyodum[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Beyler Uplink için yazı yazmayı düşünüyom (site açmayı deil, yazı yazarsak site açılır) O zamana kadar da bana PM den yardım isterseniz msg atın cevap yazarım :)[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Disappear anlattım ya yukarda console a giriyon, proxy leri yoksa cd log yazıyon delete diyon siliyo hepsini[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virus-Satan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Silsen bile bir işe yaramıyor adamlara parayı öde ben her girdiğim şirketin loglarını siliyorum bir arktan duyduguma gore bazı yerlerde trace den yakalanmasan bile logları inceleyip yakalıyorlarmış.Tavsiyem size logları silmeniz.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus[DS] ,/off baydı şu arkadaşların çaktırmadan uzaklaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 abi hayatın boyunca dos kullanmadın mı? dir yazıyosun dizinleri gösteriyo help yazıosun kullanabilecein komutları gösteriyo ama yapman gereken mouse cursor u aşaıdaki komut yerinin üstünde tutmak, yoksa yazamassın[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 windows çocuu bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 vold deil volf dabi zıçarım vold dersen void gibi :p bak naapıcan console a girince mouse cursorunu o aşaıdaki yerde tutucan ki bişi yazabilesin, yoksa tek yaptıın amaçsızca enter a basmak olur :))[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Ben indirdim oyunu sharkynin siteden, ama unzipleyip oyuna girmeyi deneyince kapkara bir ekranla karsilasiyorum. sanirim bir daha çekmem gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virus-Satan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 consoledeki system unix değilmi?[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus[DS] ,/off baydı şu arkadaşların çaktırmadan uzaklaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 ben bilmem unix falan ama dos stili cd ve dir komutları var, help yazınca komutları gösteriyo size. Oyundda ilerleyince bi şeye girip programı çalıştır türünden şeyler gelecek :))[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 heh işin ehli olduk içinde rahat rahat geziyorum sistemlerin bütün logları siliyorum eğlence oyun[hline]Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi haktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IvanValiant Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Walla şimdi yüklüyorum =)./Alexi Septimus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 İpucu : Mutlaka kendi Universite kayıtlarınız ile oynayın ( kötü öğrenci olun ), criminal record'unuzu silin. Bir şey daha vardı. Ben de kaç ay önce oynamıştım. Tam hatırlamıyorum şimdi. Bu arada en son alet yerine ondan bir öncekini alın ( şu bol CPU lu olanı ) ve onla Decypher yapın. İnanılmaz hızlı yapıyor. Dumur olacaksınız :) 1 ay sonra bu oyundan baymış şekilde göreceğim sizi.[hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virus-Satan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 Ben proxy olan serverları girince hiçbirşey silip değiştiremiyorum HUB var proxy_pass var onların cıkan menuye yerleştiriyorum hala aynı sorunu yaşıyorum neden?Başka ne ypamalıyım aynı olay firewall olan yerlerdede geçerli.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus[DS] ,/off baydı şu arkadaşların çaktırmadan uzaklaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 Belki sistemdeki proxy nin versiyonu seninkinden daha yüksektir. Ip probe v3 ile karşıdaki sistemleri güvenlik şeylerinin versiyonlarını öğrenebiliyorsun öyle dene muhtemelen sorun çözülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 bide bunları hub a yerleştirince ışık kırmızıdan yeşile dönüyor dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 oyunun orjinal versiyonunda cd key istiyor ne iş??hiç bi yerde bulamadım??[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 yukarıdaki mesajlarda bi nfo dosyası var onu dene olmadı burdan => uplink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 Zamanı hızlandır mission list ten çıkıp, eninde sonunda gelicektir yeni bişi Eğer auto acept olmazsa senden bi seviye yukardaki bi işe contact diyerek kabul edebilirsin, ama zorlanabilirsin dikkat et...[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 o destroy görevinide sanırım sisteme consoldan girip bütün directorylerdeki dosyaları sildikten sonra shutdown atıcaz bilgisayara ben tam yaptım en son system başlatılamadı dedi tam o sırada ekran karardı ve çotank diye şutladılar gatewayden. ama oyun biraz sıkmaya başladı beni, bankalara girebildikten sonra para sorunu kalmıyor milyonları hesabına geçirdikten sonra sıkılmaya başlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar