Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harika Fikir! Hacker olmak..

Qui

Öne çıkan mesajlar

Çok güzel bir oyun oyunun mantığını açıklayayım.
Söylemeye gerek yok siz bir hackersınız ilk başaldıgınızda doğal olarak acemi işlerden teklif alıyorsunuz.Ve sizin yaptığınız işlere gore popileriğiniz artıyor birçok network systeminden teklifler geliyor systemimiz denermisiniz vs vs diye ayriyetten başkarından başkalarının systemine girip hack yapmanızı istiyorlar.Ayriyetten uplink systemin ana bilgisayarına baglanıp bilgisayar parçası veya programlar sipariş verebiliyorsunuz.Ne kadar hızlıysanız yakalanma olasılığınızda gidiyor.Eger yakalanırsanız para cezası oduyorsunuz bazen adamlar bukadar para verin iş mahkemeye varmasın filan diyor ben suana kadar nezaman mahkemeye kalsın dediysem güzelce hapisane yollandım :).Sanırım sakladıkları logları bulup silmek gerekiyor mahkeme tarihine kadar.Eylenceli oyun.
Ben tam sürümünü bulamadım satıldıgı yerde bilmiyorum bileniniz varmı?[hline]You Create The Worlds
We Destroy Them.....
Virus[DS]
,/off baydı şu arkadaşların çaktırmadan uzaklaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

beyler Skilled oldum :))

bakın testi ööle test makinesine dalarak geçemezsiniz

makinalara şööle baalanın:

baalancaınız makine en son olmak üzere dünya haritasından ona gelene kadar tüm makinaları seçin en son ona gidin, böylece tracking zor oluyo, hatta kasıp tüm boş şeylerin (telefon numaraları yapıyorum genelde) bi haritasını çıkartıp save derseniz ve koymak istediiniz şeyi visib yapıp ona load dan soora tıklarsanız sizi 300 sn de bile indiremezler aşaı.

Password breaker ve log deleter alın en başta proxy ve firewall intermediate olana kadar gerekmiyecek)

Log sillmenin en kolay yolu da proxy varsa yoketmek, soora console a girip cd log ve delete yazmak :))[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b]
[b]I'm sleepless!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada oyun baya zewkli. Sarıyo yani $imdilik. Bi de ilerleyen bölümlerde kesin gelir. Bazı serverlarda admin olarak girmeye kasmayın. Readwrite acc. olayı warsa. Ben yaklaşık 30 dakka admin olarak kastım. Proxy yi disable edene kdr fln paso yakalanmaya yaklaşıp disc. oluyodum.
Readwrite ı pass cracker ile aratıp disc olun. PAss'ı iptal etmiyolar.. Info deiştirme gereken "Social Studies Servers" gibi görevler için tabi bu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...