Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Temiz ikinci ellerinin fiyatları nedir bunların? Yeni kasaların ikinci el fiyatları ne civarda, eski kasalarının ikinci el fiyatları ne civarda, aynı paraya git şunu al diye önereceğiniz araba var mı, coupési avant-garde'ı bilmemnesi arasından hangisi en iyidir, nereden bulabilirim falan filan. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 2. el clk alma bence çok yıpranmış oluyolar.Ya da tanıdıktan falan bulursan al 50 sinden sora heves için almış birinden falan.Bence 0 RX8 al mazda daha güzel olur.
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 200 ve 320 arasında bi kere dağlark adar fark var önce hangisini istediğini kararlaştırman daha mantıklı olur. max 65bin euro ile min 36-37bin euroya kadar bi aralık söz konusu olur 2004+ (yeni kasa) clk'larda. ama bana kalırsa, performans keyif sürüş zevkli falan istiosan bu fiyatlara cok cok cok daha güzel alternatifler var. RX8 demiş bi arkadaş, RX8 sıfırı 84 milyardı yanlış hatırlamıosan, bu araçta kontağı çevirdiğin an 60 milyara satamaazsın, gördüm + tanık oldum, ordan biliyorum. ekonomik olayı bi kenara bırakırsak cok güzel bi araba rx8 kullandım, motordan gelen ses falan resmen harika. yüksek devirlerde kullanman gerekiyo iyi performans alman için (normal araçlara göre de daha yüksek redline 9000'den başlıyo falan) bu da benzini sağlam tükettiriyo. motor hacminin 1.300cc olduğuna bakma yani =)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 eski kasa clk 230 kafidir, 200+bg paşa paşa
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Valla benzin sıkıntı yapmicaksa 320 alınır mis gibi kullanılır. Ancak şuna baştan hazırlıklı ol, 320 mercolar şehir içinde km başına 40ykr den aşağı yakmaz. Modeli önemli değil, ama gaza bastığın zmnda ne kdr yaktığını hiç problem bile etmessin ;)
Öne çıkan mesajlar