oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 şöyle bi sorum olacak. source'u kurduğum yere fomart atıcam ve pardus yükliycem falan. back up game files olayı ne işe yarıyo source taki? yani format attıktan sonra başka bi yere kopyaladığımda o dosyaları, kurmadan oynayabiliyor muyum_ ne yapmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 setup dosyası oluşturuo die hatırlıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 peki teşekkür ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Steam sıkıştırıyor backup yapmak istediğin oyunların dosyalarını (baya bi sürüyor), sonra .exe paket haline geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ya hallettim olayı ama oyuna giriyorum konsolu açamıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 controllerde advanced bölümümde konsol ayarı [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:59 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 saol ^^ ben de dün aradım oralarda bi yerlerde ama advaced kısmını görmemişim demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar