pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 takipsiz edilgenliğinde yalnız kalmak istercesine hırçın bir pençe darbesi atmak onun neyine devasa bir taş kütlesi sanki düştü böğrüme yandım anam ben yandım küllerimi dökün nehire barbar ve unutkan, birazda masum hani toprak ve kir onun bilinmez güzelliği arzuları inleyişi dalıp giden göz bebekleri atmak istemezcesine atan bir kalp muhtemelen o bir deli. pırasalar ötesinde kök salmış dedikleri belki modern hayatın sonda olarak nitelendirdiği gidermi bilmez bu gecede içmiş deli gibi muhtemelen o bir deli, bir dieri daha deli. gecenin karanlığı üstüne olsun dedi elinde meşalesi, uzun bir yol geri geri yürünmeli ancak kollayabilirsin arkanı,bu böyle bir deli delilik bi yerde delirmenin bedeli dahası mutlu olduğunu söylemek ister gibi her damla alkolle bir miktar daha deli gitti gelmez demek ister evin sahibi ister istemez küfreder ve o da bir deli parası pulu yokmuş, bi yerde kalmak istedi kalacağı yerin sahibi sen delisin dedi deli bi yerde cebi delik olduğunu fark etti parası bitti,harcamaya aklı yetmedi uzun düzgün bir çizgi buldum diye sevindi kovulduğu yerden öteye bir adım gitti, gitmedi karayolları genel müdürlüğü tabelasını görmedi uzun bir yol boyu otoban ortasında ilerledi süre çok geçti zaman akmak bilmedi deli yorulmak istedi, aklına köyündeki atlar geldi yürüdü yürüdü yol bitmedi deli, zır delirdi "i" harfi ile kurmak istedi cümlesini "i" ile başlamak isterken hepsi "i" ile bitti bi yerde bu yazdığı şeyde bitmeliydi bitti....
Rageseer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 progresif şiir konusunda iyisin. takipçinim ;]
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 çok beğendim; kafiyeler oturmuş, güzel olmuş=)
Öne çıkan mesajlar