Queen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Şimdi bir sitede Google Video'dan bir vido izledim, video yaklaşık 1 buçuk saat. Firebug'dan baktım 270MB'mış. Kotalı olduğumdan içime kaçmasın diye (videoyu da izlemiş değilim sonuna kadar) indirmek kaydetmek istiyorum. Acaba FLV dosyasını nerden kaydedebilirm, acil söyleyecek olursa süper olur.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 çözüm aramaya inan dicem, ama ben de başlıktan bulamadım ehehe.
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ben bi daha indirmek istemedim bu yöntem bir daha indiriyor neyse sağol kapatıyorum.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 işte videodownloader eklentisi var. aynı derdi ben de yaşamıştım onunla. google videosunu o şekilde kaydedemiyo videodownloader...
Bevier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 C:Documents and SettingsusernameLocal SettingsApplication DataMozillaFirefoxProfiles7ln5kcvn.defaultCache burda tutuyo firefox cacheleri ama adlari bi degisik oluyo tarih veya boyuttan tutturabilirsin sanirim.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bi eklenti vardı adı sanırım unplug onunla cache dan kaydedebiliyorsun ara bul ben onu kullanıyorum şimdi evde olmadıım için tam bişi söleyemicem
Öne çıkan mesajlar