Queen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Şimdi bir sitede Google Video'dan bir vido izledim, video yaklaşık 1 buçuk saat. Firebug'dan baktım 270MB'mış. Kotalı olduğumdan içime kaçmasın diye (videoyu da izlemiş değilim sonuna kadar) indirmek kaydetmek istiyorum. Acaba FLV dosyasını nerden kaydedebilirm, acil söyleyecek olursa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 çözüm aramaya inan dicem, ama ben de başlıktan bulamadım ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ben bi daha indirmek istemedim bu yöntem bir daha indiriyor neyse sağol kapatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 işte videodownloader eklentisi var. aynı derdi ben de yaşamıştım onunla. google videosunu o şekilde kaydedemiyo videodownloader... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 C:Documents and SettingsusernameLocal SettingsApplication DataMozillaFirefoxProfiles7ln5kcvn.defaultCache burda tutuyo firefox cacheleri ama adlari bi degisik oluyo tarih veya boyuttan tutturabilirsin sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bi eklenti vardı adı sanırım unplug onunla cache dan kaydedebiliyorsun ara bul ben onu kullanıyorum şimdi evde olmadıım için tam bişi söleyemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar