Kartan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Birincisi 60 yaşındaki haliyle 140 sene yaşayacak.İkincisi insanların yaşam ömrü uzarsa çalışma süresi ve şekilleri de değişir.150 yıl çalışma hayatı?o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 said: bütün iş mitokondri de belli bir yaştan sonra kendini yenilemiyor o lanet organel bi yenilese var ya ahhhh ah umarım bulurlar o geni Bence bütün iş telomeraselerde :) (bkz: kanser hücreleri :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Rahmi dölliyen can veren Allah ,onu almasınıda bilir. Ölümsüzlük falan o tarz şeyler çizgi romanlarda olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bence doga bir şekilde dengesini saglar bknz dinozorlar.. İnsanlar çok uzun süre yaşamaya başlarlarsa büyük ihtimal bir felaletle sayıları baya azalır:D yani ölümsüz yaşam kadar inandırıcı bi teori bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Eger oyle 500 yil yasamak falan bulunsa Zaten fazla nufusu yuzunden problem yasiyan dunyamiz ne yapardi kim bilir.Dusunsenize Bi kadin 500 yil icinde kac cocuk dogurabilir ve bu cocuklarida hic olmeden cocuk dogurur falan filan.bence cok yasamak bulunmasi yerine Her ciftin maksimum 2 cocugunun olmasini saglayan bir ilac gibi bisey yapilmali ki nufus daha fazla artmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Zaten doğaya uymuyor bu olaylar, doğayla en ufak bir atışmamız bile (biraz fazla CO2 üretimi) bize çok pahalıya patlıyor (iklim değişiklikleri) ki düşünün hücrelerin bölünmeyle deforme olmasını sağlayan şeyi ortadan kaldırırsak ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bilim Yapay Hayat peşinde deyince benim aklıma artık simülasyonlar ismen cellular automata geliyor. http://en.wikipedia.org/wiki/Conway%27s_Game_of_Life Hücresel sistemlerin bilgisayarda simulasyonu gibi bir olay. Bir de tabi işe bu yönden bakmak lazım :p Tabi bu örnekte verdiğim sistem çok basit ama daha komplekslerini yapmak mümkün olur zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Joker said: Bilim inceliyor. Şu sorunun yanıtı aranıyor: Hayat ne demek? 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 @mis: asdasdasdas, *kopar* asdasdasd Ps: BU mesaj bir spamdir ve kendini yok edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Joker said: ben gayet mümkün görüyorum ölümsüzlüğü fln.. bence ölmek insan oğlunun zaafı :) ve giderilebilir... kişisel görüşüm.. biraz geç bi cevap olucak ama, MUAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ölmek guzel ya. zamanı gelsın merak edıyorum ben. şimdilik yaşamam gereken bi kaç şey var. sora öliyim zaten. merak kötü bşi. yok yada iyi bişi. eeh ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yıl 2008 nerdeyse. ölmek çok ilkelce. bir o kadar mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ölmemek saks bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 katılmıyorum, einstein gibi newton gibi insanlar ölmemeli. diğerleri ölebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 newton ölmemiş olsa sanıyorum abd başkanı falan olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 e tabi boş işlerle heba olmalarını engellemek lazım, amaç insanlığa tavan yaptırmak. düşünemiyorum ben her çağda einstein, newton seviyesinde bir sürü insan olmasını. muhtemelen anlaşılamayan şeylerin ortalama anlaşılmama senesi 3-4 sene falan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 newton einsteindan zekiydi bence de garip bi kıyaslama :p baya yetmiş newton, einstein bi oraya bi buraya kaçmış son dönemlerinde boş işlerle uğraşmış falan :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ya olsun einstein da zeki. bir de einsteinin uğraştığı problemler daha zor ama newton da sıfırdan üretmiş tüm klasik mekaniği gibi farkları mecut evet.Eeinstein az çok doğru kurallar, formüller ve deney sonuçları üzerine üretmiş fikirlerini, newton'un ise zamanında tamamen yanlış olan bir aristotales mekaniğini devirip sıfırdan yapması gerekti herşeyi adamcağızın. ben de newtonu daha çok seviyorum ama. gerçi onun da abuklukları vardı da aklıma gelmiyor şimdi (bir ara felsefeci taşını bulup kurşunu altına çevirmeyi kafaya takmış, o da oldukça boş sayılır :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ardeth said: katılmıyorum, einstein gibi newton gibi insanlar ölmemeli. diğerleri ölebilir adam bi atom enerjisini buldu (tabiki tek başarısı bu değil)neler oldu neler ha bide adamın tarafından bak o kadar sene tüm dünya nüfusu senden bişeyler bekliycek sıkılır adam= ölmesse anlamı olmaz bide ne biliyim einstein olsaydı şöyle yapardı böyle yapardı diyebiliyoruz astinusuda sevmem hiç amma uzattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mumu said: Joker said: ben gayet mümkün görüyorum ölümsüzlüğü fln.. bence ölmek insan oğlunun zaafı :) ve giderilebilir... kişisel görüşüm.. biraz geç bi cevap olucak ama, MUAHAHAHAHA komik olan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 invul takılma dusuncesine guldu snrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kolay ki .invul (ultima çağında kalan genç modeli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Atatürk yaşasa şu an Türkiye Cumhuriyeti nasıl bir durumda olurdu ben tahmin edemiyorum çünkü hayal gücüm bu kadar iyi şeyler düşünecek kadar geniş değil şu anki içinde bulunduğum durum sayesinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bende kız peşindeyim de kimse yani peşindekini bulamıyo bilim kardesh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 zydar said: Bu imkanlar bize verildiyse eğer tanrı tarafından. kullanmanın günah olması saçma olurdu. O zaman vermezdi bu imkanları. hayır ben mi yanlış yorumluyorum yoksa? İyi bir çalışma bunun dışında. Umarım sonuca 3 ila 10 yıl deil daha kısa sürede ulaşılır tanrı sana günah yapma imkanını da veriyor. senin yapıp yapmamayı seçmene göre ahirette değerlendiriyor seni işte. ya da ademle havvaya yaak meyveyi yeme imkanı veriliyor. hiç yemelerini istemese tanrı bunu sağlardı di mi... o yüzden yanlış düşünüyosun ama her türlü bu işin içine din karıştırmak yanlış zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar