Jester Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Jaan, 14 October 2003 20:02 tarihinde demiş ki: Bir kız için makina ve hemde ODTÜ de vay allah akıl fikir versin ne diyeyim. Gidip paşa paşa diğer hemcinsleri gibi endüstri müh. e niye girmez ki? Neyse başarılar diyeyim.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 endüstri mühendisliğinde di$iler mi var? walla hocalar felam benim geleceğimi öyle görüyo hmm.. acaba benim için ii bişey mi bu yoqsa kötü mü :)[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 end müh ün puanı yüksek ben makine okuyacam sap takılacam[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ben 87 olmam gerekçesi ila bu yazma hareketine bayya karşıyım..tabi edinin kendisi zabrak bi kızkardeşi yoksa[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar