pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 arkadaslar 2 farme li bi sayfa dusunun birisinde drop down box var box ın icindede linkler var ben burda herhangi birisini sectigimde oteki framede goruntulucek bunu nası bi yol izlemem lazım tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 drop down box'ı calıştıran formun icine target="frameadi" şeklinde yazarsan orada çıkar. 1 2 şeklinde.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... [ no pain, no gain ] Emaleth, 13 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki: erkekleri severim ben :P [Bu mesaj karakedi tarafından 15 October 2003 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: karakedi, 15 October 2003 15:33 tarihinde demiş ki: drop down box'ı calıştıran formun icine target="frameadi" şeklinde yazarsan orada çıkar. 1 2 şeklinde.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... [ no pain, no gain ]Emaleth, 13 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki: erkekleri severim ben :P[Bu mesaj karakedi tarafından 15 October 2003 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] index.htm ----------- New Page 2 Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames. Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames. -------------- frm_1.htm --------------- 512 256 -------------- frm_2.htm ------------ New Page 2 --------------------- gordugunuz gibi frm_2.htm nin icin bos frm_1.htm deki formdan gonder dedigim zaman linkin frm_2 icerisinde acilmasini istiyorum ama olmuyor :(, action kısmına herhangi bir link yazarsam o link aciliyor ama ben drop un icindeki value almasini istiyorum eksik olan yer neresi yoksa java ilemi yapmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 target belirliycekisn ya frame lere bir target ver linklerede o target ı yaz[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 özür dilerim ama beceremedim; 512 256 gonder dedimmi secili lini yandaki framede gostermek istiyorum okadar listenin icindede bir suru link olucak ama beceremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 ups Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Index yani sol ve sag frame leri belirlediğin ana html dosyasının içinde framelerin olduğu kısımdaki frame name ile linklerin bulunduğu html dosyasındaki target aynı olacak. Ona dikkat et. mesela main.html'de frame satırında diye bişi var. sol.html'de şöyle bir link var Hotmail orda işte target ile name in aynı olması lazm. name'inde sağdaki frame'in tanımı içindeki name olması lazm bu arada :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: pokemon__RIZA, 16 October 2003 10:36 tarihinde demiş ki: özür dilerim ama beceremedim; 512 256 gonder dedimmi secili lini yandaki framede gostermek istiyorum okadar listenin icindede bir suru link olucak ama beceremedim :( bold olmus olayin odagi olan yer.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 tabi sonucun yollanacagi framenin adi olacak o frame2nin orada tabii ki. yanniz frame kullanmanin arama motorlarinda sitenin yuksek skor almasi acisindan ve senin istedigin sekilde gorunmesi acisindan sakincalari var. simdi sen index.html i frame sayfasi yapmissan index.html icinde bulunan framelerden farkli islem gorebilir bazi arama motorlarinca. bunun otesinde onun icindeki frame olan sayfalar kendi iclerindeki keyword yogunluguna gore index.html den daha yukarda cikabilir arama siralarinda, neticede adam index.html e degil frame1.htm/html ya da frame2.htm/html linkine gider, senin obur framede koydugun sey goruntulenmez. eger illaha ki frame kasicam boyle maymunluk olmasin diyosan o zaman frame1 ve frame2 yi ayri bir dizin icine koy, bu dizin icine de bi robots.txt at listelemesinler diye, ya da daha iyisi bunu webroottan yukarida bir yere koy hic goremesinler ama site icindeki script cagirsin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar