arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Özetinde soğuk savaş döneminden Sovyetler'in yıkılışına kadar CIA dizisi yazıyor, henüz iki bölümü yayımlandığı için soğuk savaş aşamasında kaldık. Bölümler 1.5 saat, yapım kalitesi yüksek hatta film gibi. Chris O'Donnell Alfred Molina (spidermandeki dr. ahtapot) Michael Keaton tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 3 bölümmüş, 8/10 verdim onu da sanat yönetmeni ile Michael Keaton paylaşsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 2 bölümü seyrettim bugün, buradan insanların bilmemesine hayret ettim hatta. Çok sağlam dizi, hatta çekimler, diyalogtur vs. dir falan film olarak bile görülebilir. Garip bir objektifliği var, cia'e boku atarken onları da savunuyor bir yandan falan; ilginç Şu ana kadar 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Tamamını izlemedim ama ilk 15 dkda baydı. Tamamını izlemeden yorum yapmak istemiyorum ama izlerken baydığını varsayarsak sürükleyici olmadığını söliyebilirim. Ama bakıcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 İyidir be company. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar