Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ortak İmza

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya aklıma ne geldi natural jedi ve infrenal reborn dan. ya biz boyle sap olanlar ortak bi imza yapalım onnarı kullanalım asıl imza altında ne dersiniz? Oneriler? vsLer?[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
We Are The Ones Who Are Saps
Dals
Woods
Mesaj tarihi:
mırmır...olabilir tabi...=o= sap geldim sap gidiorm =o= biliorm danidk bişi oldu ama ne bliym belki fikir çıkar[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara
OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!!
Mesaj tarihi:
paticik saplar birliğinde saplık ile ilgili felsefe yapıcan saplığı ele alıcak olursak blablablabla lbablablablaaa[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi
[b]

Mesaj tarihi:
hapımız bır gun sap kalıcaz :)[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
icQ=Tık
Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Mesaj tarihi:
No money ama kızlar bende.[hline]
Don't panic
No fırfır
This is Turkish Technology

:rock: İcq:170810052 :rock:

[Bu mesaj Moncain tarafından 17 October 2003 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben teeee siitin sene evvel ye oluyim dedim eklemedin beni siyteye bone cok kirildim
Bole bir sapi(artik degil)naasil geri cevirdin ya[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :
bi garip hissediyorum walla kendimi
ne hayvani cazibem warmış yauw

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
(olurya bir aksilik olmadi burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Mesaj tarihi:
eh bone bizi sattığına göre biz de ortak imza kullanıyoruz
siz de koyun copyright ı yok (dimi lem naturel)[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki:
Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası
[i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn
wtf is goin on?!
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 17 October 2003 17:31 tarihinde demiş ki:
sapım ama para bende. :)

LOL!
Bu yazıyı "Kroyum ama para bende" şeklinde görmüştüm güzel modifiye etmişsin :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!
------------
Mesaj tarihi:
imzamın bütün hakları saklıdır ama rica ederseniz werebilirim :)[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi
[b]

• Yeni Oluştur...